writing-img

RE: nova borba se pripravlja

clock-img

10.04.2008, 21:54

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

buuuu

pa smo na 200! user posted image  grem lahk nazaj na kavc moj dragi user posted image  al kar v postlo? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

10.04.2008, 21:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ma ko gledam tvoje obleke Se* - se mi zdi, da jaz nisem izbrala prave

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

10.04.2008, 21:56

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

punce a je katera zasledila danes na POPu, da bo v Lj en festival sivke????

clock-img

10.04.2008, 22:06

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

pikovit - hvala user posted image  Sem pokukala malo v tvoj album, pa mi je tvoja obleka noro dobra!user posted image  In kako si ti s pripravami? user posted image  

Kar gre.Se moram psihično pripravit,da bom delala naprsne šopke,zahvale itd. Sej material imam ves veš,samo ne da se miuser posted image Maš pa res ful hude čevljeuser posted image Kje si ih pa kupila in kolk si dala?

clock-img

10.04.2008, 22:09

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

moje prprave so v polnem teku
dne4s uredila glede  cerkve
delam vabila s polno paro

Uf si pridna.Kakšno bleko si si pa ti zbrala?Ali imaš kje kakšno sliko?Pa da vidimo,če si se res narobe odločila?A maš kakšno pomoč?Jaz sem čisto sama za vseuser posted image .Moj dragi samo pravi je dobro ni dobrouser posted image Sodelovanje pa tako.A sej ga bo,bo že videluser posted image

clock-img

10.04.2008, 22:26

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ja končnooooooo user posted image

sončece - tvoja obleka je THE ONE! Paše ti. Odlična si v njej! Prava sanjska nevesta! user posted image  NIč dvomit: TO JE TO!

pikovit -ja, jaz imam iste probleme, se kar ne morem kcoj spravit ... Čevlje sem pa dobila .. uh, mi je kar nerodno povedat - glede na to, da sem iskala po celem MB-ju bata, peko, alpina, stiefel, itd ..našla pa v Murski v LaScarpi user posted image  user posted image  user posted image  

OK, to je bilo na hitro, zdaj pa se grem malo segrevat k mojemu!

ledenka - user posted image user posted image  

polaris - user posted image še živa? user posted image

mmm...zakaj se pa je meni zdaj kave zaluštalo?

Nooočkaaaaa & BEARHUG za vse moje borke!

clock-img

10.04.2008, 23:26

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

polaris - user posted image še živa? user posted image

pa še kako user posted image

clock-img

11.04.2008, 06:56

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pišuka, da še jst na častno dvestotko pristavim svoj piskerček.... Ampak se mi nekak zdi, da se vam je na začetku mudil, da bi čimprej prišle do te cifre... grem prebrat nahitrco, če se bo ta tema zaklenila s konstruktivnim zaključkom. user posted image
No moja konstruktivnost: _Babe žabe, koklešpiklešpokle, babuške jst vas mam tooooooooooooooollllllllllllllllllllkkkkkkkkkk rada in sem vesela, da vas mam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2008, 09:47

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Luna, jst te mam taaaaaaaakkkk rada!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

11.04.2008, 10:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

od tastare borbe se kar ne moremo poslovit user posted image  

Soncek, tvoje obleke se pa nisem videla, mi jo pokazes prosim? user posted image  

< Sporočilo je popravil ledenka -- 11.4.2008 10:49:00 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

11.04.2008, 21:11

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

od tastare borbe se kar ne moremo poslovit user posted image  

Soncek, tvoje obleke se pa nisem videla, mi jo pokazes prosim? user posted image  

Če so pa tak lepi začetni spominiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

clock-img

18.04.2008, 22:20

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Ni še zaklenjena ija ija ooooo.... ajsi, ti navali s kofetki... Se* ti s cukrčki user posted image user posted image  ..... Sonček z rožcami tete pehte... erin s svojim trbuhom (ej po moje je zdej pa že tak velik, da bi dva posta zasedu, a ne?user posted image ), Špelka s svojima dvema pikicama (lohk tud narišeš, ampak ne tak: . in .), pa.... mi je zmanjkal idej... aha, pikica in ideje s hip hopanjem user posted image  .... pišuka... najboljš, da vse neki prlepte..nekej tazga, kar vas okarakterizira user posted image .

Evo mene: user posted image

clock-img

19.04.2008, 09:50

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Evo mene s cukrčkom: user posted image

user posted image  user posted image  

clock-img

19.04.2008, 10:52

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Dokler nas ne zakleneje se ne damo a ne?user posted image
Nimam nič pametnega za nalimat, mogoče wc školjkouser posted image , zadnje čase sva postali kar kolegici.

clock-img

19.04.2008, 11:06

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Spelka - saj se bosta skregali pa bo...kakšen mesec je boš še prenašala, pol ji dej pa dvojko

clock-img

19.04.2008, 13:51

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

punce, kaj takega bi pasalo user posted image

user posted image

al pa tak razgled

user posted image

clock-img

19.04.2008, 13:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

da o idealnem kraju za pocitnice niti ne govorim user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

19.04.2008, 13:54

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pa se tale kava

user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.4.2008 13:55:50 >

clock-img

19.04.2008, 21:27

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

ajsiiikaaa - Ja, kaj nam ti to delaš! Jaz hočem morje, počitnice, raaaajske oootoooke!user posted image

clock-img

20.04.2008, 12:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

danes pa samo kava user posted image
user posted image

clock-img

18.08.2008, 20:26

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

huhhhhhhhhhhhhhh...me je zdejle nostalgija na začetek borbe čist... raznežla? nasmejala? user posted image user posted image user posted image user posted image  dobre so ble debate o cimetu.. pa pH sluzi.... in ja, pogrešam Lupito.... pa aja aja.... ti dve, ki sta mrknili neznano kam.... user posted image

clock-img

18.08.2008, 23:46

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Nostalgija pravš lunči? Ja res je blo fajn, k smo ble še mlade.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2008, 15:43

clock-img

sašao4

pencil-img

4

pozdravljene

no pa da se vam tudi jaz pridružim,tudi pri nas veselo delamo dojenčak,upajmo da nam kmalu uspe,in da se nam kmalu pridruži še en user posted image ,
vsem želim veliko sreče in uspeha,če pa ima mogoče kakšna dober nasvet mi pa le naj napiše,hvaležna bom za vsako vašo pomoč.

želim vam vsem prelep dan z sončkom obsijan,

sašiuser posted image user posted image user posted image

upajmo skupaj,kajti upanje umre zadnjeuser posted image

clock-img

09.09.2008, 16:47

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

saša, me smo že na borbi št. 3

tukaj nas najdeš user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem