A ima katera Dormeo? Kateri ''model'' in kako ste zadovoljne?
Razmišljam namreč o nakupu ker me zadnje čase zjutraj blazno boli hrbet!
Ima ga ena moja kolegica in njen, sta ful nezadovoljna. Pravi da bo zamenjala za hitex kot ga ima njena mama in tudi moja tašča, pa sta ful zadovoljni z njim. Tolk js vem od drugih
Tudi midva imava dormeo in je super. Imava ga tri leta in je tak kot nov. Model si mi zdi, da je pa naveden.
Ful zadovoljna.
Ja, mi2 imava tudi Dormeo in sem zelo zadovoljna, tako, da sem ga tudi najinemu
kupila.
Midva sva ga kupila, tistega kao najboljšega, pa tudi dragega, pa sva ga tudi vrnila, ker na njem ni mogel spati noben od naju. Lahko ga sprobaš in če ti ni všeč, dobiš denar nazaj - če mi ne verjameš. Je pa spanje podobno, kot na kateremkoli lateksu - kot bi spal na eni precej trdi peni. V bistvu se ne vgrezne, kot v reklami zagotavljajo (no, ugreznil se je pod možem, valjda, ker ima 115kg, jaz sem spala čisto na ravnem, kot na deski), niti se ne odbija, kot klasični jogi z vzmetnico, ves čas si kot da bi spal na fotelju iz dnevne sobe, čisto enak občutek sem imela jaz. Moj je imel občutek, kot da pada, da ga nič ne ustavlja (fedri namreč, ki jih ni), meni, ki me vedno in povsod zebe, pa je bilo vroče za znoret. Oba sva se zbujala čist utrujena, ker sva se ponoči zbujala in tudi ni bilo prijetno spati. Skratka, jaz ti ne priporočam.
Jaz ti pa priporočam vodno posteljo!
Mi2 jo imava že skoraj 2 leti in sva ZELO zadovoljna, so šle težave s križem proč
No, tudi jaz in moj partner sva uporabljala ležišče Dormeo - eni leto je bil jogi v redu, kar naenkrat pa je postal mehak, začel se je trgati in v jogiju se je naredila luknja (ni bil raven, ampak se je pogreznil). Po reklamaciji so nama jogi zamenjali, po približno enem letu pa zopet ista pesem. Tokrat sva denar zahtevala nazaj in se odločila za nakup novega jogija.
Glede bolečin v hrbtenici: ko sva imela Dormeo, sem jaz zjutraj vstajala iz postelje po vseh štirih in to dobesedno.
Pa še to: prijateljica ga je reklamirala že 5-krat, soseda, s katero govorim ima iste probleme kot sva jih imela midva, v bistvu zadnje čase slišim ogromno kritik kar se tiče Dormea.
V primeru, da se odločiš za nakup pa ti želim več sreče, kot sva jo imela midva.
bodo izbrali doma za ostarele
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!