cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice '08

clock-img

04.12.2007, 11:27

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Kr pogumno mačka držim pesti,pa še paruser posted image user posted image za srečo

clock-img

04.12.2007, 11:28

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Taula držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 11:36

clock-img

Taula

pencil-img

6340

V roku dveh ur bodo poklicali ko pridejo v Postojno in dobijo rezultate. user posted image  Sedaj sem še bolj živčna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

04.12.2007, 11:43

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Taula, če bi bilo kaj narobe bi te verjetno sami poklicali, brez da jih ti kličeš...tko da mislim da bo vse OK....drži se punca....MOČNO DRŽIM PESTIuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 11:44

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

Matr, vem kako dooolgi znata biti dve uri. Ampak me vse držimo pesti zate in za super rezultate. Če te ne pokličejo v dogovorjenem roku pa kar kliči nazaj. Včasih malo pozabijo, ti pa trpiš doma. Eno kavico si skuhaj, preberi novice, tukaj kakšno slikico daj gor user posted image ...in upam, da mine to grozno čakanje

Amor Omnia Vincit

clock-img

04.12.2007, 11:44

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Nisem bila prva tečka, ki jih je danes klicala...je samo rekla da v Postojni dobijo danes rezultate in pokličejo v vsakem primeru..če je slabo ali dobro. Sedaj pa čakamo in bulimo v mobo ko norci.

clock-img

04.12.2007, 11:47

clock-img

Skye

pencil-img

3190

To čakanje je res grozno...še jaz bom zdaj postala nervozna in bom čakala, kdaj te pokličejo in da bo vse vredu.  Jaz ti predlagam da greš mal ven na sveži zrak...na kakšen sprehod, saj med 4 stenami se mi zdi da še bolj razmišljaš o tem.

clock-img

04.12.2007, 11:52

clock-img

petrahh

pencil-img

86

Taula . . . tudi jaz držim pesti, pa tko kot so ti že ostale svetovale, malo se zamoti, da ti čas hitreje mine

potem pa le sporoči, čakamo na veselo novico

clock-img

04.12.2007, 12:24

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

petrah...naš zalivček je goruser posted image

Amor Omnia Vincit

clock-img

04.12.2007, 12:30

clock-img

petrahh

pencil-img

86

TamaraJ . . . hvala, ooo ful lepo, sam mi je pa nekam znano, moram prov mojga vprašat, če nismo bili celo mi tu nekje blizu v nekem app. Jaz pa jih še bom poiskala pa jih dam v album.

In kaj boste kaj danes imele za kosilo?

clock-img

04.12.2007, 12:43

clock-img

Katina

pencil-img

974

Taula, ena ura je mimo, še malo pa bo, boš vidla. Tukaj nas tolko drži pesti, da sploh ni panike. Saj veš - danes bo srečen dan in zelena luč za nakupeeeeee! Nujno se javi, ko boš izvedela dobro novico.user posted image

clock-img

04.12.2007, 12:58

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

Taula sem živčna s tabo. le hitro javi..ne dvomim v dober rezultat.

ja, s taščico se super razuemva. ej anjboljša tašča na svetu. res dobra ženska. sva šle dans v trgovino in je kupila tudi tisto, kar sem jaz nabrala. čeprav sva se zmenili, da kupiva vsaka zase. ampak me je uštela. je kar trgovki za blagajno rekla, naj vse skup računa. sem protestirala, vendra je trgovka kar njo upoštevala.
no, kakorkoli dobra je zelo.
moja svakinja se še odloča, kaj bo. ali bo otroka obdržala ali ne. verjamem, da ji je zelo težko.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

04.12.2007, 13:05

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

kodrana, koliko pa je stara tvoja svakinja??

Amor Omnia Vincit

clock-img

04.12.2007, 13:06

clock-img

petrahh

pencil-img

86

Kodrana . . . no lepo je slišati da se s taščico razumeš user posted image
Verjamem, da je svakinji zelo težko

TamaraJ . . . slike so v mojem albumu, če rabiš geslo piši na ZS

clock-img

clock-img

aurora28

pencil-img

3322

Taula držim pesti in navijam za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Javi čimprej.

Joj jaz sem tudi živčna in me že kar zvija, ojoj sploh ne morem kaj konkretnega jest, sem skoz na wc školjki in jem sadje. Še kosilo se mi ne lubi skuhati. user posted image user posted image user posted image Držite pesti in navijajte. Midva z mojim korenjakom sva se zmenila, da bova oba združila moči in nama bo ratalo. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

clock-img

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Taula, še malo. Držim pesti in verjamem, da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 13:07

clock-img

Taula

pencil-img

6340

So me klicali..utrip sem imele ene 300 verjetno. Dete je kromosomsko zdravo, izvedela sem spol (drugi pozitiven šokuser posted image ), naročila sem se na morfologijo-7.1.2008 jo imam.
V glavnem, ko mi je razlagala, da je vse ok sem samo jokala, in momljala hvala.user posted image  Jutri dobim še izvide na papirju....da vidim črno na belem da piše 46.user posted image

Hvala vsem za user posted image

Katina, Bojanc..sedaj sta vidve na vrsti za dobre novice.user posted image

clock-img

04.12.2007, 13:09

clock-img

narava

pencil-img

789

EVO, NA TOLE CAKAM ZE CEL DAN!!! in ja, kriciiim! user posted image
FULL sm vesela za vaju, Taula!!!
FUL!

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

clock-img

04.12.2007, 13:09

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

Tamara svakinja ima 26let, kmalu 27. vendar oče tega otroka, ga noče. hoče,da gre na splav. ona pa ne ve.. ona bi imela otroka, vendar bi rada,d abi tudi on bil del tega. on pa noče..

aurora
držim pesti..

sanje so se uresničile..

clock-img

04.12.2007, 13:11

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

Taula  čudovite noviceuser posted image user posted image user posted image . verjamem, kako ti je sedaj odleglo. kaj pa spola nam en boš zaupala? je fantič? jaz namreč malo sumim..

sanje so se uresničile..

clock-img

04.12.2007, 13:12

clock-img

narava

pencil-img

789

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

... on pa noče..

sploh se ne zaveda kako dragocen DAR je to..da dar, ker ni vsakomur (vsaki) dano, da bi imel otrocka..

ko se bo zavedel, bo morda ze prepozno.

Drzim pesti za svakinjo, da bo sprejela odlocitev, s katero bo lahko zivela..

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

clock-img

04.12.2007, 13:13

clock-img

Katina

pencil-img

974

Kodrana, veš kako lepo je slišat, če katera hvali taščico. Bravo za tvojo taščo. Tudi jaz verjamem, da je tvoji svakinji težko, kajti taka odločitev ni kar tako in te spremlja celo življenje.
Aurora28 ob kateri uri imaš izpit in kako dolgo traja, da bom lahko držala pesti.  Drugače sta pa ubrala odlično taktiko, jo bom še jaz sprobala jutri.
Jaz se sploh ne morem učit, ker mislim na Taulo, ko bi bilo njene agonije le hitro konec.

Da mal razbijem napetost vam pošiljam meni:
1. čufti v paradižnikovi omaki
2. polovičke krompirja pečenega v pečici
3. kuhana cvetača
4. solata
Zraven pa iz druge polovice mletega mesa delam še polpete, ki bodo mogoče za jutri skupaj s krompirjevo solato.

clock-img

04.12.2007, 13:15

clock-img

BOJANC

pencil-img

41

Taula super za dobre izvide,nas še čaka ampak rezultati bodo pa pri vseh dobri.user posted image user posted image user posted image
Verjamem da so bile to zate danes najdaljše ure.Lp

clock-img

04.12.2007, 13:16

clock-img

Katina

pencil-img

974

Taula, vmes ko sem pisala si sporočila veselo novico- tudi jaz kar jokam od sreče, ko tole pišem mi sloze tečejo po licih. Bravooooooooooooooo! Zdaj pa le uživaj v user posted image .  MF imaš pa en dan pred mano.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 13:16

clock-img

sesil

pencil-img

3017

Toula super, sem ful vesela zate. boš še nam spol namignila?
kodrana, mogoče se bo pa oče tega otroka premislil. splav je zelo huda travma za ženske no, in če smem pripomnit svoje mnenje : če si ona želi otroka naj ga obdrži (saj to ni nobeno sebično dejanje)in naj se ne ozira na tega tipa,  ki je očitno  kuser posted image  in egoist.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem