Prvi pozdravček v letu 2008 tud od mene....pa je prišlo naše leto...še malo pa bo tukaj tud naš mesec
Upam, da ste prestop v novo leto preživele čim lepše. A si morte misliti, naslednje novo leto bo že z našimi
Jaz sem v zadnjih dneh toliko jedla, da si sploh ne upam stopiti na tehtnico...še dobro da imam naslednji G pregled šele žez dva tedna
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
mene nekaj zanima. glede teh paketov ob rojstvu. namreč, kaj ve kaj menite? se ga splača vzet? če nimaš še skoraj nič za otročka? jaz sem nekaj gledala in sedaj res ne vem!
Jaz bom vzela kar denar......sem slišala da si pri dvojčkih upravičen do dveh paketov, to se bo pa že mal poznalo
Kdaj si pa urediš to glede teh paketov...po porodu, ali prej
Sem glede te birokracije še čisto v temi, zato sorry punce, če je vprašanje butasto
Joj kako je fajn, da že čutimo brce naših

a ne.....najlepše mi pa je, ko princeski čutim tud na dotik. Eno tik pod popkom, eno pa levo nad sramno kostjo
Moje prsi...posebej bradavice so tud extra občutlljive.....ko se stuširam moram prav paziti, kako si jih obrišem...se mi je že zgodilo da sem si jih preveč drgnila in so me potem pekle, tako da sem si jih morala hladiti
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Ste že kaj razmišljale katera bo "ta prva"??? Jaz stavim na filipinko
Jaz tud
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)