narava sej sploh ne vem kaj sem počela
, kr neki sva se okrog potikala z lubijem, ostal čas sm bla pa tolk zanič, da sm kr pred televizijo ležala
. Včeri sm bla pa na šihtu, smo pa s šefico mele razgovore za moje delovno mesto. Ena punca mi je bla ful všeč (ok ne me narobe razumet
) pa spet šefica ni čist ziher. Joj kje je tist dan, ko bom brez skrbi, ker bo ena moje delo delala!Lepo da me je ena pogrešala
.
Si rekla, da te skrbi kakšna mama boš....js mam tud take probleme, ampak so ciljani mal dlje v prihodnost. To me ne skrbi tolk, kako bo ko bo majhen, sej bomo me zmogle tko kot vsaka mamica dosedaj. Me pa skrbi, ko gledam najstnike....kako vzgojit otroka, da bo razmišljal s svojo glavo, da bo znal živeti? Vidim tiste, ki so jim starši nudili kar so lahko (čeprav to ni nujno veliko), ker sami niso meli, zdej so pa razvajeni, da si še kosa kruha sam ne odreže. Pa je star 25 let, pa ne hod v šolo, pa si ne poišče službe in veselo leži doma pred televizijo, ko starša služita denar
. Ok....js sm pa res čudna. Ampak....kolk dat otroku, da še zna to cenit????
TamaraJ men se je zadnjič sanjalo o Türku
, se ne spomnim vsega, ampak je blo neki romantičnega!!!!!! O my god!!!!!! No ko sm se zbudila ni blo več tolk romantično, mislm halo....
Taula ja baje so glavoboli zarad večje količine krvi. Zato mamo po moje tiste z migrenami še večje težave, ker je to žilni glavobol.