No zdej sm js končno priromala do doma
. Tolk sm dobre volje, kr smejim se že cel dan. Aja, seznam sem obnovila, ker mi je na NS določila nov PDP in sicer 18. 5. Je ugotovila, da sm noseča en teden manj, kot je najprej izgledalo. Drugače je pa to tak občutek, da se ga sploh ne da opisat z besedami, men so skoz solze tekle, ko mi je govorila, kaj gledamo in da je vse vredu....pa pol ko sem srček slišala
...
Drugače je pa naš otroček spal, ko je začela, čez nekaj sekund se je pa prebudil in je začel ful migat. Je delal premete, prevale, nama je obrnil hrbet pa spet nazaj, z obema rokicama se je prijel za glavo
... Hvalabogu, da je posnela dva filmčka na cd, da bo lahk lubi videl, kaj se je vse dogajalo. Aja pa baje bomo mel
.
Katina js mam hipotireozo, so jo pa ugotovil pred kakimi petimi leti. Ščitnica mi je kr čedalje manj delala in zdej ne dela skor nč več. Najprej sm jedla Eltroxin, zdej so mi pa zamenjal na Euthyrox, pa jih bom tud celo življenje mogla jest. Sam je zdravnica mi rekla, da mi bojo zdej TSH preverjali pač na pol leta, men se zdi pa to ful malo a ni
? Ker sm js tud slišala, naj bi na 6-8 tednov preverjali...ma ne vem. No sporoči, ko boš vedela, kako je kej pri tebi.