writing-img

RE: Kdaj dojenčka v kengurujček?

clock-img

28.08.2007, 17:39

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

kengurujčke res priporočajo po 3-h esecih. Prej niso primerni zaradi možnih poškodb hrbtenice (mikropoškodbe).

Sem pa jaz tudi videla reklamo za kengurujček, ki se poleže in otrok leži. quinny mogoče?

clock-img

28.08.2007, 17:43

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Takole recimo (ta je iz sončka)
user posted image

še ena druga firma
user posted image

< Sporočilo je popravil faca -- 28.8.2007 17:47:15 >

clock-img

28.08.2007, 18:11

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

waw.... super..... tega pa res nisem vedela user posted image  hvala faca, res si faca user posted image

clock-img

28.08.2007, 18:15

clock-img

Anonimen

Pismo, potem pa res ne štekam foro kengurujčkov. Jaz sem 1. dala noter nekje pri 6. mesecih in je bil definitivno pretežki tako, da ga sploh nisem mogla nosit user posted image .

No, bom še par tednov počakala, definitivno pa ne dokler ne ve sedeti. Moj je samostojno sedel šele pri 6,5 mesecih user posted image  shodil pa z osmimi, palzil s nekje s pezimi . Potem je že brezveze.

JAz sem sicer mislila, da bi bila noter samo kakšnih 5 minut, toliko, da dam npr. kosilo kuhat ali posesam bajto. user posted image  NA sprehod ali kam v trgovino ziher ne bi šla s kengurujčkom. A je potem teh 5 minut tako kritičnih? user posted image

clock-img

28.08.2007, 19:51

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Paštetka, pomoje je takle klasičen kengurujček (ne tale ležeči) res bolj stran metanje denarja. Ni primeren dokler otrok ne sedi, takrat gre pa lahko že v nahrbtnik. Sem že napisala prej, sling od 0-15 kg, nahrbtnik za daljše ture, kengurujčka ne rabiš.

clock-img

28.08.2007, 20:39

clock-img

Luckica

pencil-img

71

ne,sem pač mislila da veste da tudi takšni obstajajo.Sicer pa mi imamo od chiccota ,takšnega http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=07.071569.780.000&idFascia=21&idSezione=43

clock-img

28.08.2007, 20:43

clock-img

Anonimen

Paštetka, potem si raje sling ali štorkljo nabavi. Ko je dojenček v njih, lahko ti kaj narediš, če je v kengurujčku, pa težko oz. nemogoče pri tej starosti. Poglej na forum povezano starševstvo, tam najdeš eno daljšo temo o vseh vrstah raznih "nosil".

clock-img

28.08.2007, 21:17

clock-img

Anonimen

Mič, pri teh slingih imam filing, da mi bo ven padel ali se zadušil user posted image . Saj vem, da sem čudna user posted image

A ga katera proda po simbolični ceni, da sprobam ?user posted image

clock-img

28.08.2007, 21:20

clock-img

Anonimen

Mič, pri teh slingih imam filing, da mi bo ven padel ali se zadušil user posted image

Enako so mi govorile stare tetke, ko sem Mičico nosila v kenguruju.

Da naj jo primem, da ne bo ven padla user posted image  user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem