writing-img

RE: Noseča ??!!

clock-img

29.08.2007, 12:32

clock-img

vita80

pencil-img

299

Ja tudi tebi iskrene čestitke SONCEK2105!Sem nekje zasledila, da boš danes delala test pa sem študirala nate. Bravo punce še več takih! Upam, da se bom lahko tudi sama pohvalila! Čim lepšouser posted image  in zdravegauser posted image !

Kakšni so pa bili znaki? Koliko časa sta se trudli?

clock-img

29.08.2007, 13:12

clock-img

Anonimen

Hvala, zlate ste, danes sem kupila še clear blue pa je tudi pokazal močan plusek.

Res sem srečna in si želim da bi bili vsi okrog mene tako srečni kot sem jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2007, 13:16

clock-img

Anonimen

No midva sva delala 14 mesecev. Znaki pa so bili boleče prsi, pa bolečine v križu pa slabost...  In to že kake 14 dni vsak dan

clock-img

29.08.2007, 14:01

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

29.08.2007, 14:05

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Vsemuser posted image na tej strani čestitke še od meneuser posted image user posted image .
Dobro da nisem še jaz noseča ker glede na to koliko vas je,bo čez 6-9 mesecev zmanjkalo vozičkovuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

29.08.2007, 15:22

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Čestitke tud od mene

user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2007, 09:10

clock-img

Soncek2105

pencil-img

19

Midva sva delala tako bolj na easy. Nič na silo in je ratalo. Znaki so bili pa zamujanje M. Jo imam točno in že prvi dan sem vedela da nekaj ni uredu. In zdej sem po enem tednu naredila test. user posted image  Sej to je bilo samo dodatno prepričanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem