11.03.2008, 10:22

1675
Tisti dan ko sem začela krvaveti, sem šla na urgenco in "slučajno" je bila dežurna specilaistka iz Leonišča in ko je dolgo časa gledala po maternici, če se je res zgodil splav al se še kje kaj vidi, je rekla, vi imate pa pregrado. Jaz pa, kaj pa je to?
Pred tem pa itak še nikoli niso delali uz, ker sem bila samo enkrat pri g., ko je vzela bris par let nazaj.
Mihi, joj, kako sem srecna za vaju z možekom.
 Zdaj pa jej čim bolj zdravo in ful se čuvaj!
  Zdaj pa jej čim bolj zdravo in ful se čuvaj!  Vsem

. Tudi jaz sem bila v 8t
 . Tudi jaz sem bila v 8t  , ko so mi ugotovili prazno gv.Naredili so mi abrazijo in rekli naj počakam 2
 , ko so mi ugotovili prazno gv.Naredili so mi abrazijo in rekli naj počakam 2 potem pa lahko gremo v akcijo.Pušenjak mi je rekel, da lahko začneva že po prvi
  potem pa lahko gremo v akcijo.Pušenjak mi je rekel, da lahko začneva že po prvi  , ker me že pošteno tišči v trebuhu in križu.Bomo videli danes zvečer oz.jutri, če se prikaže tečka
 , ker me že pošteno tišči v trebuhu in križu.Bomo videli danes zvečer oz.jutri, če se prikaže tečka . Kot sem brala pri drugih puncah na forumu, so jim delali UZ po abraziji.
 . Kot sem brala pri drugih puncah na forumu, so jim delali UZ po abraziji.  ....
  ....  , počutim se nič vredno,...občutek imam kot da vsi kažejo s prsti proti meni...."kako je nesposobna."....taka tuga....
  , počutim se nič vredno,...občutek imam kot da vsi kažejo s prsti proti meni...."kako je nesposobna."....taka tuga....  , če pa ti jo ugotovijo pa tudi veš za razlog, ga odstraniš in naslednjič bo vse o.k. kot pri Polynesii, ona je živ dokaz za to.
 , če pa ti jo ugotovijo pa tudi veš za razlog, ga odstraniš in naslednjič bo vse o.k. kot pri Polynesii, ona je živ dokaz za to.   
   , pa še neki so me razjezil v službi in sem res prov tečna, hahahaha, morm se enmu spovedat
 , pa še neki so me razjezil v službi in sem res prov tečna, hahahaha, morm se enmu spovedat  .
 .