writing-img

RE: Zanimajo me vaši pogledi

clock-img

31.08.2007, 21:17

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Niti približno tja do 14 leta. Potem pa, za nagrado za šolski uspeh.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

31.08.2007, 21:17

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: LARA
ja glih to sem hotla prašat. kako pa bi ona to vzela otroka samga v kanado. a bi jo pršla iskat, kdo bi jo pa nazaj prpelov?

Očka bi jo peljal, LARA....ampak sem se že, preden sem napisala začetni post odločila da je ne pustim. Hotela sem samo vaša mnenja.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

31.08.2007, 21:19

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL
Mislim, Zara, res ima Ela prav - si srečnica, ni kaj... A lahko gre moja tašča s tvojouser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Lahko že jutri.  user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

31.08.2007, 21:21

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Hmm,mi tudi živimo na drugem kontinentu in bi otroka brez problema poslala moji mami v Slovenijo na obisk za dlje časa.K tašči bi ga tudi poslala,če bi očka šel z njim.Samega bi ga težko poslala,mogoče le,ko bi imel več kot 10 let(ampak sej verjetno pri tej starosti sploh ne bi hotel it)

Aja,otrok pa lahko gre sam na letalo po dopolnjenem petem letu, let.karta pa je seveda dražja.

clock-img

31.08.2007, 21:27

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL
Mislim, Zara, res ima Ela prav - si srečnica, ni kaj... A lahko gre moja tašča s tvojouser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Lahko že jutri.  user posted image  

Grem karto rezervirat. Nepovratnouser posted image

clock-img

31.08.2007, 21:29

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Zara, veš kaj bi jaz naredila: v Kanado bi šli vsi trije, potem bi ta malo in deca poslala k tašči, sama pa bi si privoščila 14-dnevno potepanje po Kanadi (po možnosti bi povabila še kakšno frendo zraven, vmes še kakšen dan prebila s tamalo in decom - brez tašče of kors). Potem pa bi šli vsi nazaj. Volk sit, koza cela.

Seveda, če vam finančno znese.

clock-img

31.08.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

Jaz je v mojem primeru ne bi dala.
Če pomislim, da bi Tibor šel v Kanado k mojim staršem, potem mogoče ja, pa še to z zelo težkim srcem. Ampak njima zaupam 110-odstotno. Drugemu pa nikomur. Tukaj je pomembno zaupanje. In ti tej tvoji tašči tudi ne zaupaš, očitno ne. Edino, če bi šla z očkom, to bi bilo pa potem malo težje razložit, zakaj ne. Pa itak bi šla, a ne, saj sama ne more iti. Tako da če njemu 100-odstotno zaupaš, potem imaš manjši problem, ja.

clock-img

31.08.2007, 21:33

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Čudna jst, a? A bi jih ve dale? Sva pa v nikakršnih odnosih. Pa ji nočem nagajat, ker če bi hotela ji ne bi Zare dala niti za povohat...ampak ona je tip človeka, ko daš prst, ti avtomatsko poje celo roko. Anakonda.
lp

Meni se zdiš čisto ok in tudi jaz ne bi dala svojega otroka takooo daleč ne počitnice - živa ne!

ampak ona je tip človeka, ko daš prst, ti avtomatsko poje celo roko. Anakonda.
lp

user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Nouuejhozej!

clock-img

31.08.2007, 21:44

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Zara pobral te bo od skrbi drugi dan.
Pa da bi ravno zdaj zbolela na živcih ko gre tašča tako daleč stranuser posted image

Ko bo polnoletna se pa lahko zmenite da bo  dokončala kak študij gor, takrat jo bo lahko imela nastanjeno pa kar  celo leto - bo pa takrat noter prinesla user posted image Predlagajuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

31.08.2007, 22:02

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Niti pod razno ne bi dala tako majhnega otroka čez lužo.Kaj ,če otrok zboli?Kje bo iskala zdravnike?Kaj,če si bo otrok zaželel,da ji mamica prebere pravljico za lahko noč?Kanada ni evropa,ko se vsedeš na letalo in si za dve uri doma.Sama se boš pa morala odločiti,ker je zelo veliko KAJ PA ČE ...........

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

31.08.2007, 22:09

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Tašča, go go! Zara, no go!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

31.08.2007, 22:24

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Zara, veš kaj bi jaz naredila: v Kanado bi šli vsi trije, potem bi ta malo in deca poslala k tašči, sama pa bi si privoščila 14-dnevno potepanje po Kanadi (po možnosti bi povabila še kakšno frendo zraven, vmes še kakšen dan prebila s tamalo in decom - brez tašče of kors). Potem pa bi šli vsi nazaj. Volk sit, koza cela.

Seveda, če vam finančno znese.

jaz bi isto naredila user posted image

Sama pa je ne bi pustila.
Naš tavečji že od prvega razreda preživi vsake poletne počitnice v MB pri mojih starših, ne sicer cela 2.meseca ampak nekje 1,5 meseca. Je pa tud res, da ju je navajen, da je že od rojstva bil večkrat po par dni pri njima.

clock-img

31.08.2007, 22:34

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz ne bi in sicer ker
a) je predaleč
b) ker se s taščo ne razumeta in se mi zdi, da te malo j... s tem

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

31.08.2007, 22:52

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Jaz je tudi ne bi pustila. In tako kot si že napisala da si se že odločila,stoj za svojo odločitvijo,ker če se boš sedaj pustila pregovorit,bo vedela da te lahko nasanka še za kaj drugega. Ti ji daj samo na znanje da si ti njena mamica in da ti odločaš o tem če gre tamla z njo ali ne.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

31.08.2007, 23:17

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Pa da bi ravno zdaj zbolela na živcih ko gre tašča tako daleč stranuser posted image

Sam res. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

31.08.2007, 23:25

clock-img

miki miška

pencil-img

5

ne spusti male,bo pa kaj narobe,ti bo še očitala,mogoče za teden,nikakor pa za 2 leti

clock-img

31.08.2007, 23:27

clock-img

miki miška

pencil-img

5

en je skoraj ujel zajca,pa mu je pobegniluser posted image ,pa vso srečo z monitorjem

clock-img

31.08.2007, 23:41

clock-img

Anonimen

joj NI ŠANS, jaz je ne bi pustila, niti spraševala ne bi tega nikogar, ker že od samega začetka ne bi prišlo v poštev. Niti v enem procentu

NE NE in NE, a sem že rekla da NE user posted image ?

Torej NE in PIKA, pa mislim da bi ona to lahko čisto dobro razumela.

clock-img

31.08.2007, 23:47

clock-img

Anonimen

Jaz je še k moji mami ne bi spustila, pa se zastopiva in se ji da vse dopovedat in upošteva naročeno, kamoli k tašči, za katero nič od naštetega ne drži. No, pa med drugim tudi tako majhne ne, kvečjemu veliiiko starejšo.

clock-img

01.09.2007, 00:35

clock-img

Allia

pencil-img

251

Jaz je ne bi pustila.Ko bi bila starejša, pa mogoče.

clock-img

01.09.2007, 06:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

ehm no way....ne bi pustila...razen,ce bi se vsi odpravl na izletek....drugace sigurno ne...

clock-img

01.09.2007, 08:10

clock-img

muška

pencil-img

3223

Moja otroka lahko gresta s taščo kamor koli, ampak tako daleč pa ju tudi jaz ne bi pustila. Tako da se strinjam z NE.

clock-img

01.09.2007, 09:18

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Odločila si se itak že, tak da so kakršnikoli drugačni pogledi povsem odveč.

clock-img

01.09.2007, 09:33

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Pojdite vsi trije, Zara naj bo pri babici, vidva pa bodita malo turista in pojdita malo naokrog. Zara pa naj z babico pohajkuje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem