IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha
Yennika, ti pa nič štorklje za k drugim ne nagovarjaj. Ti se kr zase najprej zmeni...:) Js že držim pesti! Zate in za vse ostale, ki si je želite v bližnji prihodnosti!!! Sam za ovnčke ste pa vlak za leto 2008 že zamudile. Pri nas bo po vsej verjetnosti to že 4. v ožji familiji... Joj,... kolk bo to enih fešt...
Ne, ne, ste me narobe razumele....jaz navijam zate Tejča, da bo 4.4-kot pri meni.
Vem, da smo ta vlak že zamudile, no nisem se niti mislila vkrcati

, skratka vse ob svojem času.Trenutno mi je tako kot je čist ok, prav paše malo spremembe, divjega ritma v službi, čvekanja še o čem drugem kot o bebah.Je pa potem še lepše-najlepše v celem dnevu prileteti domov v objem malega pobalina, ki kar cvili ko me zagleda.Jaz pa se seveda topim in se tako žulima cel popoldan.Pa veliko več potem pustiš otroku in to seveda vodi v razvajenost.

Pa kaj, samo da so zdravi!!!!Bomo pa čez kako leto nadaljevali z procesom razmnoževanja.Normalno si želim imeti spet septembrčka

.Device so zakon.
Tevža-držim pesti zate in tvojo familijo, pa da se odločiš tako, da bo prav.Ja, kaj naj rečem, vsaka stvar ima svoj namen in že nekaj pomeni, če se ti je ravno zdaj ponudila služba.Čestitke!!Matevž je pa itak tak pridko, da mu tista vožnja ne bo problem.Bo pač še kako kitico do vrtca zaspal...pa še skupaj boste veliko.Jaz se vozim v službo dobre pol ure in mi prav paše.Takrat si vzamem čas res samo zase, prečistim kako stvar v glavi in si naberem nove energije.Se mi pa potem vožnja domov zelo vleče....saj veste, da bi raje čimprej bila doma pri otroku oziroma pičim v vrtec ponj.Pri tebi bo drugače, ga boš imela pri sebi.Naš vrtec je oddaljen za kaki 2 minutki z avtom od doma.
Ajne,Tanyka-hello izgubljene.Imamo tempo, kaj?Kje pa delaš tanyka?A nisi ti MS?
Lp
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!
Življenje je tukaj in zdaj!