IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI
in seveda
za vrtec. vsaj to naj gre tako kot je treba da ne boš še na tem sesuta. to s kosilom je pa narodna reč, pri nas v vrtcu imajo kosilo ko se zbudijo ker je sama vzgojiteljica rekla da so otročki preveč zaspani da bi jedli. in grejo spat okrog 10 (mal drugačni sistem ki meni zaenkrat full ustreza)
Saj je bil tudi v našem vrtcu tak sistem,pa se je ena mamica pritožila,da njen otrok ne gre nikoli pred dvanajsto spat.In zagnala paniko,tako da so potem urnik spremenili in gredo otroci po kosilu spat.Ne vem,no,zaradi enega otroka morajo ostali "trpeti".Žan je že ob 11.koma in verjamem da mu ob 11.30 sploh ne paše jesti.Pa drugi teden bo še slabše,ker bo vstajal pred sedmo zjutraj,ker imam dopoldansko.Ta teden lahko vsaj spi do pol osmih.
Je pa danes zjutraj jokal,ko sem ga oddala vzg.

Ga je morala kar strgati z mene

.Sem pa potem pred vrati poslušala in je kmalu nehal.Meni se pa še zdaj srce trga

.Pa včeraj sva se vidla vsega skupaj pol ure.Ko sem ga po kosilu domov pripeljala,je takoj zaspal in spal do 15. ure,ko sem bila že v službi.Zvečer,ko sem prišla domov je pa tudi že spal.Bo treba vse enkrat noter prinesti,se bova pa drugi teden bolj crkljala

.
Hvala vsem za lepe želje glede službe in čestitke ob Žanovih korakih.
Zdaj se grem pa na podstrešje spraviti in poiskati kakšne cotke od tavečjih treh za Žana.Saj vem,da zdaj ko nuca,ne bom nič našla

.