IZVIRNO SPOROČILO: ajne
yennika, midve pa imava že dve imeni v familiji skupni, a? sej tvoje je itak sinonim za Nežo, a ni? vsaj meni so tako razlagali.
Ja pa res-ugotavljam, da imamo septembrke res velikoooooo skupnega.
Moje ime

, pa neža, pa agnes-to je vse eno in isto,baje.Drugih dveh nikoli nisem uporabljala, čeprav sem v puberteti kar velikokrat omenila doma, da bi bila rada neža.No, ati me je včasih poklical nežika.
Dalin, postala sem šefica prebujevalnice, to je "soba", kjer se operiranci zbujajo iz anestezije.Čeprav še vedno ostanem na svojem delovnem mestu, le nadzor le-te je moj.

Ma saj morem priznati, da sem se zdaj odkar sem nazaj v službi res trudila in marsikaj spremenila na oddelku.Na mladih svet stoji, pravijo.
Julam,ej, sem se tako nasmejala tvojmu postu, da mi je skoraj za žličko ušlo.
Tevža- a manikura, pa res nisi pozabila

No, tukaj je malo rajca.
Tejča-

za živahno bibo.Ja, jo je treba kar zibati.Pravijo, da plod takoj zazna ko se mati umiri in razgraja v bušiju, ker hoče šeeeee zibanja.
Krasen venček.
Inča-super, le daj si duška...pa še romantičen december prihaja.Ampak po pameti, decembra se rado prime

.Saj res, kolegica je noseča.Sta se kar nekaj časa trudila zanosit, pa je zdaj le ratalo in ja.....dvojčka sta!!!!!
Dalin, rodila je seveda ženska od kolega

, to je čist moja poklicna deformacija, ko se menimo, da smo rodili.Ja, danes je skoraj vse mogoče, poglej si Švarcenegerja.

Včeraj tudi kolega postal očka, dobil sinkota Maksa.

Ma, same bebe okoli nas.....
Je katera tukaj??
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!
Življenje je tukaj in zdaj!