Tevža, držte se! Čimprejšnje okrevanje malega škratka!!!
Tole sem pa morala pokomentirat:
IZVIRNO SPOROČILO: yennika
Kaj vam tudi kile nenormalno šibajo navzgor zdaj po porodu?Tejča- zate je to normalno.
Ne, ni normalno! :) Pa zaenkrat se še kr držim (+1).
Ajne, kaj pa rabiš? Js sm dedno študirala kar po komentarju zakonain zapiskih, a sm posodila, tak da nimam doma. Na
www.pravna.net pod
zapiski morda najdeš kaj uporabnega.
V petek sva našo malo lumpo peljala na Kreslina v Cankarjev dom, Tilen pa je PRVIČ prespal pri dediju in babici. Zasluži si

. Baje je bil res priden! Včeraj pa smo šibnali proti Avstriji in malo olajšali denarnice in je mali zopet dokazal, da je čist moj.

Brez problema je zdržal celodnevno laufarijo in zvečer še plesal na eni fešti. Domov smo se spravili zelo zgodaj in sva oba zaspala, še preden se je dobro začela Kmetija.

pa je zopet imel eno tistih noči, ko cca 15 odraslih moških celo noč bulji v ekrane in se strelja

. Zjutraj je odbrzel na fuzbal, midva s Tilnom pa na koline. In rezultat? Bomba v stanovanju. Mali je stuškan, v pižami... Js pa, namesto, da bi se kar lotila svinjaka, ki je nastajal zadnje par dni, visim tule gor... JAoooo... Tak da šibam.
Snegec je pa tudi Tilnu zelo interesanten, snežkota bova delala pa jutri dopoldan. Ste mi kar lušte naredile s temi fotkami.
Imejte se lepo in preživite lep nedeljski večer!
Papa