Čer!
Ne boste verjele, lotila sem se likanja in tudi končala. Pa tako dolgo sem se izogibala
...zdaj si pa zaslužim nekaj minut na RR.
sicer se nisem namerava javit, ker me čas preganja, ampak adrijana, mojemu malemu bolničku si definitivno polepšala dan: ene 30x je gledal tiste škratke - pardon vaju z dragim in prijatelja - in ploskal in navijal in vsakič "TE TE" (še še). Skratka, hvala ti!
Me veseli. Tudi Sari so še vedno zanimivi, večkrat na dan. Gre k prenosiku, kaže na njega in govori ati, ati, ati

... In ko vidi, da ji odpira, začne ja, ja, ja... posrečeni so vsak dan bolj in brihtni tudi. Še malo pa nas bodo zamenjali tu gor in oni veselo čvekali

.
Pupika jaz ji nisem nikoli dajala piti ponoči. Razen izjemoma, če je bila bolana... Je pa večkrat na noč dojila do šestega meseca, potem pa še en mesec enkrat na noč... in se je začela sama odstavljat, samo to nočno je hotla obdržati, pa ni bilo več veliko mleka in je kar eno noč opustila in od takrat spi. Mogoče če poskusiš res s tem, vsak dan manj ali pa ji daj limono v vodo oz. kaj podobnega kar ne pije. Poskusiti ni greh. Dve noči ali več bedenja ti pa vsekakor ne privoščim.
Tevža pusti se možeku malo razvajat in par dni poskusi počivati. Da ne boš še kaj hujšega staknila. Mogoče bo pa jutri bolje... drži se!!!
Glede koša za smeti - no, to smo že dali skoz, da vse roma v smati. Vprašanje kaj vse sem vrgla stran in zgrešila, čeprav sem se redno trudila spramljati. Sem jo pa zadnjič pripravila, da je dudo vrgla v smeti - 2krat. Samo nismo bili doma, da bi to izkoristila. Sem malo pozabila, bom poskusila jutri

. Zdaj pa že ve čemu so namenjene in da ne jemljemo ven, pa pridno jih že polni - s pravimi smetmi. Tudi planice večino sama nosi v koš za planice v kopalnico. Da jo malo pohvalim

!
Igrače ja, se še vedno rada igra, ko ima take trenutke. Najbolj je pa uporabljen poganjalček, voziček za punčke in knjigice. Tako, da če še kaj od tega nimate. Poganjalček je res na prvem mestu!
Ok, zdaj sem se pa dovolj razpisala za eno rundo...