IZVIRNO SPOROČILO: žiža
PUST jaz bom kar sama naredila kostumčke. Bomo pa letos miške. Pa še očija bomo letos po dolgem času imeli doma za pusta, tako da se bomo vsi našemili.
Če katera želi ji lahko podsodim kostumčekza pikapolonico. Imam ta malo za otročka pa taveliko za mamico.

Brez obveznosti, bi se jaz prijavila. Če pa še katera želi, pa ni panike. Sem že danes nekaj gledala, pa je res skoraj vse od dveh let naprej. Za takšne male je samo kakšno ogrinjalce. Sicer še imam namen iskat... se pa vseeno javim, če ne bo nobena druga vzela.
Tale preplah pa ni bil kar tako

, ti da kar mislit. Samo, da je vse ok in da je tudi tisto okuženo dete dobro.
Sari pa naj hitro pocrkajo te nadležne koze in izkoristite ta čas za kvalitetno druženje

.
No, prvi dan vrtca je za nami. Danes smo se samo malo spoznali, pa pregledali igrače, tudi igrala se je že z drugimi - je pa malo previdna. Jutri bo pa ostala sama za eno uro in upam, da ne bo prevelike panike. Moram na razgovor, pa so rekle, da se lahko zmenimo. Bom še naprej poročala.
SPANJE - tudi pri nas na srečno ni več težav. Jo položim v vrečo, njenega Benija - plišasti kužek (se opravičujem Benjaminu, vendar je slučajno dobil takšno ime od tete in se je prijelo), angelčka na vrvico potegnemo, lupčka, lahko noč in zapremo vrata

. Mami kar sije od ponosa. Upam, da ne bo sprememba v vrtcu vplivava na to rutino in se me bo začela držati kot klop. Se je danes ponoči spet nekaj lepila na mene in se kar kotalila v najino posteljo, dokler nisva spali dovolj blizu, pol je bilo pa ok.
Joj, sem se spet razpisala. Zdaj grem pa za kosilo nekaj spacat, potem pa po atija. Kakšen lep sonček imamo! Januar?

- dvomim