cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! POMOČ!

clock-img

04.09.2007, 12:58

clock-img

florecita

pencil-img

409

KAKO NAJHITREJE, ČE SPLOH, SE DA IZPRAT BARVA IZ OBLAČIL, KI SO OBARVANA ROZAuser posted image user posted image   uNIČILA SEM MU NEKAJ TA LEPŠIH OBLAČIL.
GROZA ME JE, KO BO VIDEL.

OBSTAJA KAJ, PO ČEM BI SE TO ČIMPREJ SRALO DOL?!user posted image
NE VEM OD KJE SE JE ZNAŠLA V PRALNEM STROJU TISTA RDEČA TRENIRKAuser posted image user posted image

clock-img

04.09.2007, 13:02

clock-img

Anonimen

Moje sožalje. Meni ni uspelo. Mogoče še jaz dobim kakšen pameten namig.

clock-img

04.09.2007, 13:07

clock-img

lejci86

pencil-img

114

če bi rada nazaj belo daš malo namočit v vodo in varekino in pol še enkrat spereš...preverjeno..

clock-img

04.09.2007, 13:21

clock-img

florecita

pencil-img

409

Kaj ne varikina pobeli dobesedno? spere čist vso barvo? belih cujn glih nočem.

problem je ena srajca, ki je bila prej lepe krem barve, sedaj je pa umazano roza. če razumeš. ko bi bile to samo roza gate ne bi bilo nobenega problema pobelit...
kakšne barve so bile pa pri tebi v originalu? zanima me predvsem če je bilo kaj vzorčastega...

clock-img

04.09.2007, 13:24

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Draga moja, rešitve ni. Žal.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

04.09.2007, 13:26

clock-img

Anonimen

Kakšnega moža pa sploh imaš??? Ja, njemu reči, naj on pere cunje, verjemi, nikoli ne bo čisto, kot bi moralo biti..

Rešitve pa.. Žal je ni..

clock-img

04.09.2007, 13:28

clock-img

Anonimen

problem je ena srajca, ki je bila prej lepe krem barve, sedaj je pa umazano roza

Novo kupit, druge ni.

In malena, moj bi tudi norel, če bi mu tabolš cunje zaprala.

clock-img

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Poskusi K2R. Nekatere materijale uspešno razbarva.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Na koncu koncev pa, kaj je ena majca? Jaz sem mojemu novo motorolo oprala. user posted image

clock-img

04.09.2007, 13:29

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Poskusi K2R. Nekatere materijale uspešno razbarva.

Kaj pa je to in kje se dobi? In ali se uporablja samo za pobarvane cunje ali kako?

clock-img

04.09.2007, 13:29

clock-img

florecita

pencil-img

409

kaj pa je to K2R ? sori, res nimam pojma

clock-img

04.09.2007, 13:30

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Verjetno ti ostane res le varekina in potem ponovno barvanje user posted image . Poizkusi še z vanišem, morda se bo kaj ubelilo oziroma neslo rdečo barvo user posted image

clock-img

04.09.2007, 13:32

clock-img

Anonimen

Obstaja nekaj za razbarvanje zafarbanih cunj. Jaz imam od Dr. Beckmanna "Colour run remover". Nisem še sprobala, tako da ne vem, če zadeva res deluje. Probaj, zdaj nimaš kaj zgubit. Pol pa še poročaj, če je delovalo.

clock-img

04.09.2007, 13:34

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Probaj še mokro v kak vanish namočit. Samo ne v varekino! Boš imela še večji zmazek, če maš barvasto perilo. Jaz sem tudi enkrat vse brisače na svetlo modro pobarvala, ker je bila ena rjuha zraven, za katero sem bila 100%, da ne barva, pa je barvala. Sem pa hitro še enkrat kr mokro dala prat in k prašku dodala dva pokrovčka amwayevega belila. Verjetno tega nimaš ravno pri roki, ampak bo pomojem vsako dobro, samo mora biti tudi za barvasto perilo! 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

04.09.2007, 13:34

clock-img

florecita

pencil-img

409

kje si pa nabavila to zadevo za razbarvanje?

clock-img

04.09.2007, 13:45

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Še mokre cunje daj še enkrat prat, zraven, pa Vanish za pisano perilo, al pa katero drugo OXY čistilo.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

04.09.2007, 13:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: florecita

kje si pa nabavila to zadevo za razbarvanje?

V Intersparu. Dobiš verjetno tudi v Mercatorju in še kje. Taka mejhna škatlica je, 6x12 cm, pa ena bela in ena rozasta srajca pa rdeč štunf so gor narisani.user posted image Zgleda glih za take primere kot je tvoj.user posted image Je pa prašek not v škatlici.

clock-img

04.09.2007, 14:37

clock-img

crci06

pencil-img

1854

jp, to sm tudi jaz vidla v sparu v kopru, ampak so imeli na odprodaji...

mogoče pa le zaradi roka.up.?

Florecita, lahko pa uporabiš ženski šarm in tvojhmu razložiš, da je njegova super srajca tako super magična, da je lahko kakršne koli barve želi.. potem pa po barvo in prebarvat.

Je pa roza tudi lahko lepa, če mu paše k obrazu!?!
(razloži mu, da se jo mora samo navadit user posted image user posted image user posted image user posted image )

clock-img

04.09.2007, 15:10

clock-img

lukec

pencil-img

2260

K2R je posebna sol za razbarvanje. Dobi se jo pa v vsaki malo bolj založeni "samopostrežbi".

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

04.09.2007, 15:33

clock-img

Anonimen

V Vanish namočit za 10 minut, pol pa še enkrat takoj prat z dodanim Vanish-om.

LP

clock-img

04.09.2007, 17:28

clock-img

jasnika

pencil-img

887

kaj zdaj te je že obesil možuser posted image user posted image
jaz sem mojemu tudi že dostikrat kaj sfarbala pol pa je vedno kaj pizdil in sem vedno rekla da bom bolj previdna, ampak še vedno ma kako novo-staro roza stvaruser posted image user posted image , men je že to v naši bajti kar malo smešno, pač ma pol to za v službo za oblečtuser posted image user posted image

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

clock-img

04.09.2007, 23:44

clock-img

Anonimen

moj si ne upa nič pizdit. drgač je pa umazano roza srajca čist lepa. js bi mu šla raj kupit eno kravato k bi fino pasala zravn :)

clock-img

05.09.2007, 11:40

clock-img

honey

pencil-img

2567

Florecita, si še živa? Ti je kaj uspelo? Drugače jaz prakticiram tako (ker se mi tudi včasih zgodi tako kot tebi, da dobim lepo perilo iz pralnega stroja vse rozasto user posted image ), da dam hitro še enkrat prat na večjo temperaturo skupaj z Vanishem za belo perilo. Če je kakšna taka bolj "obstojna" stvar (mikice ipd.) pa dam včasih tudi na 95 °c in se lepo razbarva. Res pa je, da to naredim takoj.

clock-img

05.09.2007, 11:47

clock-img

florecita

pencil-img

409

Še sem živauser posted image

Tudi jaz sem takrat takoj cunje oprala še enkrat, brez rdečeuser posted image  trenirke, pa nič..
Včeraj sem pa zbirala po trgovinah kako čudežno sredstvo, da bi kaj pomagalo, ampak nič.
bodije sem probala razbelit z venišem, pa nič, potem sem pa za srajco čist že obupala, tako da nisem niti probala. še čakam kaka bo reakcija ko jo vidi. morda mu bo pa všečuser posted image

clock-img

05.09.2007, 12:20

clock-img

Anonimen

A pol še ne bom izvedela, če ta Dr. Beckmann deluje?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem