writing-img

Alkohol

clock-img

25.11.2004, 16:54

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Raje se pogovori, pa upaj, da bo kaj slišal. Pri nas sta se moja starša zaradi tega ločila, kar se mene tiče očeta nimam (še zmeraj pije) in je boljš tako. Ni za nobenega fajn, če tolk daleč pride, sam pr mojem očetu se je tudi tako začelo.

Lp

clock-img

25.11.2004, 17:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

a joj malika...nujno pogovor,nujno...
Pri naju je tako,da sva oba velika zapeckarja...ne jst ne on ne pijeva razen ob kaksnih R.D-ih,pa se to malo...
Razen,ko se je rodila Zara je bil tri dni naflikan ko maura...pa cist zelen je k meni u bolnico hodu,da sm se jst bols zgledala...:)-:)-:)-

clock-img

25.11.2004, 20:40

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Ma pogovor---pogovoriš se lahko 100x pa če človek ni tak da bo poslušal je to ku...! NA žalost je tako, da ga bo mogoče tale razbit avto k seb spravu, alpa k mu bojo polcaji izpit uzel pa še olupl za ene 100 čukov.

Malika upam da bosta zrihtala tko k je prou!!

clock-img

25.11.2004, 21:31

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Tudi jaz ti želim, da najdeš en zelo dober in učinkovit način, da svojemu stopiš na prste. Jaz pri tem ne bi popuščala. Pokazati mu moraš, da resno misliš, da to ni štos. Ko bi vsaj dojel ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem