writing-img

RE: M ne pričakujemo oktobra!

clock-img

29.10.2007, 20:37

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

*angelina* lepo nosečnost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

29.10.2007, 21:09

clock-img

silvya

pencil-img

1770

*angelina*  Čestitke!

user posted image

clock-img

29.10.2007, 21:51

clock-img

Anonimen

Čestitke vsem novim nosečkam, Erin tebi pa za službo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 21:53

clock-img

sun71

pencil-img

170

Angelina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

clock-img

29.10.2007, 22:07

clock-img

renata nana

pencil-img

254

*angelina* čestitam, lepo nosečnost in zdravega otroka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2007, 07:10

clock-img

talika81

pencil-img

2233

jutro!

najprej naj katy\o/ in angelini iskreno čestitam za user posted image . želim vama prelepih user posted image  in zdravega user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

30.10.2007, 07:35

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Dobro jutro punce.
Kava je kuhana. Lahko izbirate.
Jaz pijem veliko črno z malo mleka.
Čestitam novim nosečkam.
Žal mi je za tiste, ki vas je življenje spet postavilo na preizkušnjo.
Kako smo sicer?
Jaz ne morem spati, ker se je ta ura premaknila. Zdej spijem kavo pol pa skočim na sprehod, pod tuš in spet na slikanje in UZ ledvic in medenice.
Se kaj slišmo a ne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.10.2007, 08:18

clock-img

Anonimen

Angelina, čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rahla črtica je to.user posted image Tudi jaz sem bila včeraj še malo v dvomih, danes pa se je na CB pokazal zelo jasen +.

LP, Petra

clock-img

30.10.2007, 10:48

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Ja, super!!!!!
Vsem user posted image  čestitke!!!
To bo drugo leto veliko user posted image !!   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse nas ostale borke pa user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajmo punce!

clock-img

30.10.2007, 11:32

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Anonimna, čestitke! Res lepa novica user posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa uživaj.

clock-img

30.10.2007, 11:38

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

angelina in anonomna user posted image user posted image user posted image
erin sploh nisi povedala za službo, hm ja al pa sem to jest nekje med vsemi temi posti falila. No bolje pozno kot nikoli. Čestitamuser posted image user posted image user posted image .
luna nehej pometat, boš zajčka čez prag pometla, pol bo pa prišel hudobni volk pa bo zajčka...........user posted image  hi, hi, hi še dobr, da se nobeni ne sanja, da sem ta hudobn volk.....JAZ. Hi, hi, hi, hi.
Se* glede na to, da maš ovulacijo se lahko pridružiš pojediniuser posted image

clock-img

30.10.2007, 12:10

clock-img

sun71

pencil-img

170

Nineva - al sem jst kaj spregledala??? Kje se skrivaš; jst pa tko čakam tvojo potrditev!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2007, 12:24

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: sun71

Nineva - al sem jst kaj spregledala??? Kje se skrivaš; jst pa tko čakam tvojo potrditev!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bereš mi misli, sun ... Tudi jaz še držim pestke za ninevo ... Me že krči grabijo... user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2007, 12:28

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Se* glede na to, da maš ovulacijo se lahko pridružiš pojediniuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  O, hvala, hvala. Sicer smo odovulirali (in ni bilo nobene akcije, ker je moj bil že dva dni zaporedoma ob 8 v postelji in deželi sanj user posted image )... Mah, pa ni nobenih sexi sosedov okoli, tak da ... Tistega enega plavalčeka, ki ga moje jajčece pričakuje, ni bilo na spregled user posted image . Grrrrr

Požrtija se pa vedno privlačno sliši ... Samo zajčka? Bove raje zajčka s sabo vzele pa bomo vsi šli na kebap... OK?

clock-img

30.10.2007, 13:01

clock-img

matt

pencil-img

212

ANONIMNA - PETRA user posted image in Angelina - ČESTITAM!!!!!

VSE DOBRO ŽELIM....

nINEVA... kje si???

Kako lepo je ko je spet nekaj rozik, a ne?

clock-img

30.10.2007, 13:03

clock-img

Raguel

pencil-img

338

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Joj punce vam moram prenest veselo novičko ki nam jo je sporočila KANTA, če bo vse po sreči, bodo drugo leto štirje. Ima namreč dvojčka!!!!

ČESTITAM,TO PA JE NOVICA user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

30.10.2007, 13:05

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Punce, Katy\o/ je srečka nosečkaaaaaaaaaa !!!

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce,  Katy\o/ je srečka nosečkaaaaaaaaaauser posted image !!!

Vse naj naj, prelepih user posted image ter zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2007, 13:06

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Požrtija se pa vedno privlačno sliši ... Samo zajčka? Bove raje zajčka s sabo vzele pa bomo vsi šli na kebap... OK?

Jaaa pametno. Rešimo vse zajčke na svetu, ja kdo bo pa pol pirhe prinesul, če popapcava zajčkauser posted image ? No evo Se* na to pa sigurno nisi pomislila.user posted image

clock-img

30.10.2007, 13:09

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

katy(o) user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2007, 13:10

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Bi pa imel dobri stari Dedek Mraz dvojno službo. user posted image

No, saj jaz bi raje zajčke pelala na kebap - mislim korenčekbap. Pa bi potem za zahvalo dobila največji čokolden pirh od njih!user posted image

user posted image  Glede na tvoj avatar - a si ti ziher, da nisi v kaki navezi z velikonočnim bunniem??? Kakšen volk požeruh - mogoče si pa ti zajček! Pa smo te dobili! user posted image

clock-img

30.10.2007, 13:11

clock-img

matt

pencil-img

212

opa, še dve nosečki in kar 3 user posted image user posted image user posted image  - ... čestitke !!!!

naj se tale prekrasen trend rozik kar lepo nadaljuje v november, me smo vse za!!!! 

clock-img

30.10.2007, 13:12

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Angelina-čestitam in zdravega user posted image ti želim 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2007, 13:14

clock-img

Anonimen

Včeraj sem potem še enkrat naredila test in tokrat s CB in mi je pokazal +user posted image . Kar ne morem verjeti. Sem se hotela že danes naročiti za pregled, pa ta teden ne delajo zaradi praznikov. Tako, da bomo konec junija dobili user posted image  user posted image user posted image .

Lp

N. (Nina)

clock-img

30.10.2007, 13:14

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Glede na tvoj avatar - a si ti ziher, da nisi v kaki navezi z velikonočnim bunniem??? Kakšen volk požeruh - mogoče si pa ti zajček! Pa smo te dobili!

Srauser posted image  sem vedla, da enkrat me bo ena sigurno razkrinkala. Res je, priznam. Sem prapraprapraprapra vnukinja od velkonočnga bunnya. Ampak nič še ni izgubljeno. Če bova obe čist tiho me ostale ne bodo odkrile zatp pšššššššššššššššš. Za nagrado pa dobiš giant čokoladno verzijo mojga prapraprapraprapra deda.

clock-img

30.10.2007, 13:31

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Če bova obe čist tiho me ostale ne bodo odkrile zatp pšššššššššššššššš. Za nagrado pa dobiš giant čokoladno verzijo mojga prapraprapraprapra deda.

hmmmmmmmmm. če ne bo Se* povedala, bom pa jaz - al dobim jaz tud čokoladni kip tvojga praaaaaaaa deda? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem