writing-img

RE: M ne pričakujemo oktobra!

clock-img

19.10.2007, 15:16

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Kolk je lepo spet met nosečko med nami.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

19.10.2007, 15:19

clock-img

murkica

pencil-img

2075

V bistvu nimam nobenih posebnih znakov. Malo so me en dan joškice sklele pa se je to tudi nehalo. Ful sem lačna in ves čas samo iščem kaj bi jedla, tako da se kar malo brzdam pa pri jajčnikih imam tak občutek, kot da imam kaj vneto. Ampak to je pa tudi to. Nič slabosti ali pa prav bolečih bradavic. Tako, da če testek nebi pokazal user posted image user posted image  nebi verjela, da sem tudi jaz nova user posted image . No pa utrujena sem ves čas, to pa naj bi bil znak( vsaj tako sem nekje zasledila).

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

muuuuurkiiiiiiiicaaaaaaaaa - Č E S T I T K E ! ! user posted image  user posted image  user posted image

Joj, to mi je a res polepšalo dan user posted image  user posted image .

slovenka in pikapoka  - you're next! Komaj čakam, da še vama čestitamo!

clock-img

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

JanaB... Hvala, ful si mi pomagala. user posted image

No, sem si mislila da ni nic slabega... UPAM, DA NE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

19.10.2007, 15:48

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

murkica, ja meni je tudi tako, nič kaj znakov, samo user posted image ni, pa pms-a. Samo jaz pa nisem kaj utrujena, me sicer tudi bolijo joške, sinoči nisem mogla spati na trebuhu kot običajno, samo mene bolijo vsak mesec. No, lepo uživaj začetek user posted image , zmeri si obseg pasu itd user posted image user posted image

Serendipy, najlepša hvala da držiš pesti user posted image user posted image
pikapoka, tudi jaz držim pesti zate user posted image user posted image

clock-img

19.10.2007, 16:21

clock-img

zorica

pencil-img

770

user posted image se je vlila, dan prej user posted image

Sem brez beseduser posted image

ISKRENE ČESTITKE PA VSEM NOVIM user posted image

clock-img

19.10.2007, 16:24

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

zorica objem zate. Vem, kako se počutiš. Stisni se k svojemu lubku.

clock-img

19.10.2007, 16:27

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Drži se in ne ubupaj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

19.10.2007, 16:32

clock-img

zorica

pencil-img

770

Sem se htela danes naročiti na IUI, pa mi je rekla da naj ta mesec preskočim, ker kaj če bo potrebna stopka 31.10 ali pa 1.11 oni pa ne delajo user posted image

Tisto me je potem še bolj potrlo kot sama user posted image

clock-img

19.10.2007, 16:50

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Žal mi je, zorica. Svet ni pravičen. In verjamem ti, da te jezi to, da so dnevi kot so prazniki tako odločilni. Za nas, ki upamo, je vsak dan isti - poln pričakovanja...in ...

clock-img

19.10.2007, 17:11

clock-img

zorica

pencil-img

770

Vam pa povem nekaj !

Novembra bom zagledala user posted image , vem da bom, v to sem si 100%

user posted image user posted image user posted image za mene !!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2007, 17:58

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

evo zorica samo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

19.10.2007, 18:14

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

murkica čestitke za user posted image

zorica user posted image  in vse ostale ki je tetka user posted image  prišla nenapovedano na obisk; nima mobija, al kaj?user posted image

clock-img

19.10.2007, 19:06

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Murkica, še tukaj: JUUUUUPIIIIIIIIIIJEEEEEEEE!

Zorica, user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2007, 19:12

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Uh, ste toliko naklepetale, da več ne dohajam.

Zato: Vsem novim nosečkam, čestitke in vse lepo še naprej!

Za ostale, ki  ste dobile nepovabljeno gostjo pa user posted image in user posted image za srečo.

clock-img

19.10.2007, 19:40

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Punce, ker sem bolj malo gori in ker ste take klepetke cvetke, da nimam časa vse prebrat, sem poslala vohuna za vami, ki me bo redno informiral s svežimi novičkami!
Tak, da on mi vse poroča! Ve pa le glejte, da mi bo same lepe stvari povedu, kot npr.: vse pridno user posted image , ko je velika O na pohodu in tud takrat ko je ni (Erin, le glej da boš pridna user posted image ), nosečniški znakeci jim že nagajajo, user posted image  je polno polno, seznam se barva še samo z roza barvo, od srečk nosečk kr poka forum....  tak da pridne bit in pridno opravljat svoje poslanstvo! user posted image  aja, pa da ne bi slučajn kira pozabla se bojevat še naprej s teto s krvavca, v primeru da se prkaže...
Fajn se mejte!

Aja,to pa je tale fleten vohunček! In če ga od zdaj naprej srečate itak vete kaj morte bit: pridne ko mravljice user posted image !

clock-img

19.10.2007, 19:50

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

murkica čestitke, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2007, 19:54

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Zdej pa upam, da mi ga bo ratal prpopat tegale vohunčka oz. prpopala sem ga, sam poznat se noče gor user posted image !
Drgča pa naj bo zaenkrat tale: user posted image

clock-img

19.10.2007, 19:56

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Murkica iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2007, 20:07

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Murkica, čestitke.user posted image

Tudi meni je BC pokazal črtico, sicer zelo rahlo, vendar mislim da je to to. Bom pa v nedeljo poskusla še s CB. Če bo prav, 26. 6. 2008 dobimo tretjega otročiča.

Tudi vsem ostalim želim čimhitrejšo in zdravo user posted image

clock-img

19.10.2007, 20:35

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Meni se je najavila user posted image  z izcedkom  user posted image  tak, da na žalost ta mesec ne bo nič. Upam, da mi november prinese user posted image

MRMR tebi pa iskrene čestitke!!

Tukaj bom še ostala kot navijačica, drugače se selim med tisti ki je NE pričakujejo novembra. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

19.10.2007, 20:43

clock-img

talika81

pencil-img

2233

k_a_t_j_a in vse ostale, ki vaj je obiskala user posted image , en velik user posted image  in upam ter držim pesti, da bo naslednjič uspelo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

19.10.2007, 20:46

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Murkica, čestitke.user posted image

Tudi meni je BC pokazal črtico, sicer zelo rahlo, vendar mislim da je to to. Bom pa v nedeljo poskusla še s CB. Če bo prav, 26. 6. 2008 dobimo tretjega otročiča.

Tudi vsem ostalim želim čimhitrejšo in zdravo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Č E S T I T K E !

ČRTICA JE ČRTICA!

clock-img

19.10.2007, 20:47

clock-img

talika81

pencil-img

2233

erin, bolj ko ne se pridružujem debatam, ko sem v službi, ker doma enostavno ne najdem časa, da bi se vam pridružla.
zvečer, ko pa bi lahko malo čvekala z vami, pa sem utrujena in zaspana in grem zato kar hitro v posteljo.user posted image

se pa oglasim, skoraj redno, čeprav bi rada, da bi se še več. mogoče bo pozimi več časa za to.user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

19.10.2007, 20:49

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Meni se je najavila user posted image  z izcedkom  user posted image  tak, da na žalost ta mesec ne bo nič. Upam, da mi november prinese user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem