Pozdravljene punce, nisem pridna čveka, le sem in tja uspem prid pogledat, kaj se tukaj dogaja, pa ne dohajam
Žal tudi mi nismo uspeli, že gremo v 6. ali že 7. krog, tudi nas je ta mesec precej potrlo, ne pomaga tudi redno
. Mogoče bo res čas, da se grem malo pokazat G.
Vsem novim nosečkam ČESTITKE, ostalim veliko sreče.
Rada bi bila na seznamu, upam, da niste hude, ker sem bolj malo z vami v čveku. Selim se za 27 dni naprej v oktober.
bodite lepo
anonimna
mislila sem v november
Erin a si ti kej jezna name'
No, upam da ni prepozmo --- šššššcccccccccccccccc. ššššššccccccccccccccccccccc, ššššššššššššššššššccccccccccccccccccccccccccccc!!!!!

Eto! Če bo pa zdaj prišla, pa bom začela verjet, da je gluha!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 26.10.2007 15:11:36 >
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Kje je Se*? Aja, dela, kura jest.
I'm in da house!
Kako so tvoji ledvični biserčki? Boli?
Erin a si ti kej jezna name'
Zakaj sonček tako misliš? Veš da nebi mogla bit...
Ah dej noooooo

...
Evo samo zate da ti polepša dan...
Ej ti
Se*!!!! Ko si ti faca... Ali se te da najet, da popestriš kak dan ko se bo depra okoli sprehajala??
Erin ... pssssst
- ocean iščem.. Pa ga za vr* ne morem videt ... kok je sladka ritka... Mnjami!
Eh itaq da me lahko - le na kavico me pelaš, pa je
Jao, kak bi zaj kavo pijla .... pa ''ocean'' gledala ....
Erin? Kako si? kaj novega? Služba? kej novega za stanovanjce? Ma, men se zdi, da bom jest mogal it kupit kakšno malenskot, ker pol je tok pozitivne energije.
vIDIŠ KO SEM TO BRALA SEM SE RAVNO ODPRAVLJALA OD DOMA PA SEM POZABILA. Opa, caps lock sori...
Počutje moje -optimistično v nove boje

kaj mi drugega preostane... Pa ti? Je kaj lažje sedaj ko imaš datume in se nekaj premika?
Za službo sem bila na dveh razgovorih, čakam odgovore... Za stanovanjce pa itak sedaj ni denarja za drugega kot za račune...sem hotela kupiti nov kavč pa sem morala plačati šolnino za faks pa registracijo sem imela

pa ni ni dnarčka... Kaj pa si boš ti kupila? Meni je vedno všeč ob oktobru in decembru ko imajo v merkurju tako lepo okrašeno, takrat bi kar vse pokupila...pišuka ta čas se bliža jaz pa brez denarja

Itak so "lačne" samo oči...
erin o kakem oceanu ti to?? buljim že pet minut pa je na mojem ekranu sam ena čvrsta rit.
pa je spet vikend. hvala bogu....
danes sem zvedla, da je znanka ki ji je uspelo v prvo zanositi, ko sem pisala zadnjič, imela splav
če svet ni svinja, pa tut nič ne rečem. pravi, da gleda na vse pozitivno, sam kaj ko v takem trenutku boli , pa svet se sesuje, upanje gre... žalostna sem res
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!