writing-img

RE: Hlače na korenček in visoki pas

clock-img

12.09.2007, 23:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Meni so pa te od D&G ful grde...Mogoče zato, kar imam noge kot Maradona...joške kot Madona....user posted image  ne, ne....me je malo zavedlo... Torej hlače, ki so spdaj tako ozke mi niso všeč.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.09.2007, 07:39

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Tele bi ble čist OK, če gospodična neb mela prevelikih ŠUZOV goruser posted image user posted image user posted image

Pri taki fancy znamki bi pa res lahko še pravo številko čevljev priskrbeli user posted image

clock-img

13.09.2007, 08:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Najbrz mu zjutraj mama in fotr vleceta te gate na rit, zvecer pa itak najbrz tudi rabi pomoc .. user posted image

a misliš, da jih sploh slači? najbrž jih v nedeljo zvečer gor navlečejo, v soboto po prekrokani noči pa dol vlečejouser posted image  veselje za celo družinouser posted image

Ma ne, ma ene par teh jeans-zamet pajkic. Pa obvezno nogavice divjih barv (tiste iz H&Ma, ki jih nikoli ne prodajo user posted image ). Zdej ma punco (ojej) in mu je ene hlace ze prepovedala nosit user posted image

clock-img

13.09.2007, 09:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny
Tele bi ble čist OK, če gospodična neb mela prevelikih ŠUZOV goruser posted image user posted image user posted image
Pri taki fancy znamki bi pa res lahko še pravo številko čevljev priskrbeli user posted image

In lahko bi našli modelko z daljšimi nogami... pol tud hlače lepše pridejo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem