writing-img

RE: Z blond na rjavo barvo

clock-img

04.10.2007, 08:37

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Jest bi pa tako naredila kot ti je svetovala Splišni. Postopoma bi šla na rjavo barvo.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

04.10.2007, 16:03

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz sem bila tudi svetla, sam en čisto, ker sem imela tako goste pramene, da je zgledalo skoraj cela glava blond. Pol sem se pa na rjavo pobarvala, mi je bilo ful všeč, sam kaj kos e barva tako hitro izpira. Bila sem lepa rjava, sam ko si dvakrat umiješ glavo začne blond spet ven butat. Tako da rjava je za ene 14 dni, pol se pa spira in si večbarven, kar mi je tudi včeš. Tako da sem vedno taka, večbarvna in mi paše, ker sem itak po naravi temna! 

clock-img

04.10.2007, 20:42

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Evo, nič več blond. Toliko, da me možek pofotka, pol se vam pa dam na ogled. Sam da me ne boste šimfale.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.10.2007, 20:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Evo, nič več blond. Toliko, da me možek pofotka, pol se vam pa dam na ogled. Sam da me ne boste šimfale.user posted image

Komaj čakamo user posted image  user posted image .....da te pošimfamo...user posted image

clock-img

04.10.2007, 20:50

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Zdaj pa še mene firbec mantrauser posted image

sem dobila vtis, da se barvate kr tak, da ste lepe; jaz pa že iz potrebe (sivauser posted image )

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem