writing-img

RE: Mamice po 35 letu

clock-img

09.12.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

Julci - poglej gmail

clock-img

09.12.2007, 21:49

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Halo sa nisem spi.la,ampak moja RRmiška se je odločla da ji še ni za spanjeuser posted image ..user posted image user posted image user posted image ..pol se je pa nelezla od moje,ker moji pa včeraj ni dišalo spanje,dons smo jo pa preveč zmatraliuser posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

09.12.2007, 22:10

clock-img

stephany

pencil-img

549

Pozdravček vsem!

Mi boste morale "plave" pisat, se že par dni nisem nič oglasila. Sedaj mi je uspelo malo za nazaj prebrat, komentirala pa raje ne bom nič, ko vedno kaj pomešam.

Sedaj sem šla dva večera kar okrog osmih s Klemnom spat, sem bila takooo utrujena. Ne vem, kaj se bo izcimilo, mogoče bom pa kaj zbolela.

Včeraj sem naredila en adventni venček za na vrata za mamo, za nas pa za na mizo (vsako leto kakšen teden zamujam).

Danes smo se pa peljali v Ljubljano na obisk k teti in stricu od mojega. Mali bil zelo priden, se bomo še lahko šli kaj potepat user posted image user posted image user posted image .

Hana, a pri vas pa sneži? Jaz bi tudi imela sneg... Pošlji ga malo še v naše konce!

clock-img

09.12.2007, 22:14

clock-img

julci

pencil-img

3398

Hana, a pri vas pa sneži? Jaz bi tudi imela sneg... Pošlji ga malo še v naše konce!Stephany ti ga v petek s šajtrgo  pripelem,user posted image vCelje.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

09.12.2007, 22:15

clock-img

julci

pencil-img

3398

Duskamb ratalo je ,sam zaline slike pa nisem mogla dat gr,ker je prevelika.user posted image user posted image poglej na gmail,ti pošljem

clock-img

09.12.2007, 22:31

clock-img

Anonimen

Julči - lep avataruser posted image user posted image user posted image

Poslala sem ti novo. Grem pod tuš.

clock-img

09.12.2007, 22:32

clock-img

Anonimen

Še Hanna je pobegnila. Samo midve še strašiva tu gor.user posted image

clock-img

09.12.2007, 22:37

clock-img

julci

pencil-img

3398

Vau,men je paratalo,user posted image ona druga slikca ma pa prevelike mere.Morm pa malo cd preštudirat,možno da ga mam jaz tud.Ker aparat pa maš.Mi mamo Canona.
Zgled da sovse v mižulahuser posted image

clock-img

09.12.2007, 22:38

clock-img

stephany

pencil-img

549

Julči,

a v Celje prideš al boste kompletni? Bi se pa lahko na kakšni kavici dobile?!
Če bi pa sneg v šajtrgi peljala, bi pa predolgo trajalo, bi se do sem že stopil... 

clock-img

09.12.2007, 22:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Vau,men je paratalo,user posted image ona druga slikca ma pa prevelike mere.Morm pa malo cd preštudirat,možno da ga mam jaz tud.Ker aparat pa maš.Mi mamo Canona.
Zgled da sovse v mižulahuser posted image

Canon IXUS i ! So me izžrebali na BAR-u, pred dvema letoma in sem ga dobila zastonj. No ja morala sem plačat davek od nagrade.

Sem srečko ali nisem.

Ne morem verjet, da je fotka prevelika, če pa je manj kot 20KB.

clock-img

09.12.2007, 22:45

clock-img

julci

pencil-img

3398

prevelika je zato ker morjobit mere največ 73x73,drugač pa napiše da je datoteka prevelika.
A veš da bom jutr pogledala na Cd,midva mama A 510.Seveda si srečnica,davk je proti aparatu še vedno manjši,kot pa da bi celga mogla kupit.user posted image

clock-img

09.12.2007, 23:15

clock-img

julci

pencil-img

3398

No Hana in Stephany,kaj se zdaj skrivatauser posted image

clock-img

09.12.2007, 23:21

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Julči,

a v Celje prideš al boste kompletni? Bi se pa lahko na kakšni kavici dobile?!
Če bi pa sneg v šajtrgi peljala, bi pa predolgo trajalo, bi se do sem že stopil... 

Uh mi je skor ušel.Ja v Celje pridemo v petek,tk dače maš kaj cajta se pa lahko dobima na kavi.Saj sem se sam zezala s šajtrgo-nimam izpita za 1 kolo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2007, 23:22

clock-img

julci

pencil-img

3398

No Hana pa nama je Stephany pobegnala.Upam da mi nevš še tiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2007, 08:06

clock-img

Padme

pencil-img

662

Soryy napačen forum....user posted image

clock-img

10.12.2007, 08:13

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Soryy napačen forum....user posted image

nej ti bo user posted image

dobro jutro!!uh sem se naspala!!!!hanna ,veš sem bla včerej tolk utrujena od garanja,da sem sam dol padla...grem kavo skuhat pa žvalce spedenat

clock-img

10.12.2007, 08:23

clock-img

majrim

pencil-img

3991

dobro jutro pupce...se opravičujem,ker te dneve malo štrajkam,ampak imam user posted image  ponoči...ne vem,kaj se dogaja zadnje čase...kmalu ko gre spat,čez kako uro,že začne cmihat...in najhujše je to,ker se potolaži edino,če jo vzamem v roke,kjer tudi zaspi...čim jo odložim,pa jooooooooook...in tako traja vso noč...danes je blo še solidno,ker je pravla skupaj vsaj od 24 do 3 in pol še do5...ampak prejšnjo...non stop sem vstajala...ji včeraj nisem dala nič dodatne hrena,samo da vidim,kako bo...stvar je v tem,da jo še full napenja in ko prdi,joče...jaz nisem več pametna kaj naredit..user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

10.12.2007, 08:43

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!!!

Kar nekaj vas štrajka te dneve. Mateyko je verjetno kar zametlo gori na severu.

Vsak čas bo pečen moj kruhek. Tako sem že lačna.
Včeraj zvečer sem si nastavila kruhomat, da bo kruh pečen ob 6,45, pa je moj user posted image  pred spanjem dal polnit mobitel in mi ga izklopil iz elektrike. Zjutraj sem bila user posted image . Ampak kaj mi je pa preostalo. Pa sem ga še enkrat vklopila.
In zdaj že zelo diši. Vsak čas bo,...

clock-img

10.12.2007, 08:46

clock-img

Anonimen

majrim - si me našla pri septembrkah.

jaz imam hkrati odprta dva foruma, hodim po stanovanju in občasno pogledam kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2007, 08:51

clock-img

majrim

pencil-img

3991

user posted image user posted image user posted image ...sem malo škilila...saj jaz imam tudi tako...pri primorkah,da vidimo kdo in kaj gre na kavouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

10.12.2007, 08:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image ...sem malo škilila...saj jaz imam tudi tako...pri primorkah,da vidimo kdo in kaj gre na kavouser posted image

Štajerke pa na žalost bolj malo hodijo na kavo.

clock-img

10.12.2007, 09:10

clock-img

makala

pencil-img

348

Dobro jutro čvekice!user posted image

Sm mogla hitr mal na RR, k je Lana glih zaspala. Pravte, da mate nekje že sneg. Pr nas na Dolenjskem pa sam dež pada. Taku zamorjeno vreme.
Dons grem pa tud jst k frizerju, ker se tud v špegu ne smem več pogledat, ker se bom drgač zjokala. Pa z Lano imava UZ kolkov. Ampak bom vseen našla čas za vas.user posted image user posted image

clock-img

10.12.2007, 09:11

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

duška ko boš kej v lj zašla te povabim na eno dooolgo kavouser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2007, 09:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

duška ko boš kej v lj zašla te povabim na eno dooolgo kavouser posted image user posted image user posted image

Če ne prej, spomladi. Moj user posted image  hodi občasno (vsaj 1x na mesec) na Teniško Zvezo.

clock-img

10.12.2007, 09:47

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

DOBRO JUTROuser posted image user posted image user posted image

Se na hitr javim,pol pa otroke pedenat,mi je tavečji nekaj bruhal zjutraj in je sedaj doma v posteljiuser posted image .
Mene je pa včeraj čist skenslalo na sedežni,sploh ne vem kdaj me je zmankalo,in sem pol ob ne vem keri uri rač. sam izklopila brez adijouser posted image ---SORIIII---
BRAVO natasaom za leplenje slikc in julci za avatar user posted image user posted image user posted image --sem čist zadajuser posted image

vsem puncam in njihovim sončkom pa danes mi trije pošiljamo en vroč zimsko zasneženi in še bi se kaj našlo
user posted image

Grem na eno hitrouser posted image ,se še beremo,pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem