writing-img

RE: Mamice po 35 letu

clock-img

14.12.2007, 20:20

clock-img

adrijana1

pencil-img

40

PUNCEdobro večeruser posted image Mi smo imeli do zdaj muziko v živo.user posted image je jokal na vse pretege.LAUBICA NISEM nobene videlauser posted image .sem pa spila kofe z mamico iz Rogaškeuser posted image .-MELANI99

clock-img

14.12.2007, 20:26

clock-img

Anonimen

Adrijana1 - Kaj si bila v Europarku dopoldan?user posted image

clock-img

14.12.2007, 20:31

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

KAKO NAS NISI VIDELAuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 20:32

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

sej že veste-samo lahko noč vam zaželim pa grem.....mi smo tolk sitni,da je za popiz........user posted image user posted image   zdej se hana dere: ati zbudi se.pejt v sobo spat user posted image user posted image

clock-img

14.12.2007, 20:33

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: trixi

Sicer pa, kaj delam tukiuser posted image  sem rekla, da bom likala. Un kup kar neče zmanjkat, to sploh ni v moji navadi, zdej si pa hodmo po čiste cote kar na likalno desko namesto v omaro. Jao, pa spet čaka cel kup za oprat.

Zelo znano.user posted image  

jaz nič ne likam samo zložim takoj po sušenju, pa noben ne hodi okrog zmečkan

ja dones me je moj ostrigel in pobarval da sem spet za med ljudi

clock-img

14.12.2007, 20:34

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Lumpa -a je tvoj tudi frizeruser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 20:34

clock-img

adrijana1

pencil-img

40

ne.do tja sploh nisem prišla.naju je ati peljal na slikanje kolkov ,in ko je vido tisto gužvo je bil adijo.pol je pa bil tako siten ko 300user posted image ob 11,50 smo imeli uro

clock-img

14.12.2007, 20:36

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Škoda se bomo pa drugič zmenle-če ne prej se dobimo januarjauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 20:40

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Lumpa -a je tvoj tudi frizeruser posted image

ne moj dvigala montirauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak mene in najine fante striže, jaz pa punce

clock-img

14.12.2007, 20:42

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

A tako v zelje mi hoditeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 20:42

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Pozdravljene user posted image user posted image user posted image

No pa ste se malo naklepetale--vam kar zavidam user posted image ..................zdajle si sušim glavo,sem si mogla oprat lase,če bi me Laubica vidla,bi mislila,da prakticiram nov look user posted image ,se sama zgrozim,ko se zagledam v špeglu user posted image ...a so se že začeli zaključki..letos sem pa čist za cajtu,niti tega ne dojemam,da je že december in da je treba še malo spedenat po bajtiuser posted image ....če bi se morala sedaj lotit,se kar pokopljem,me križ tk boli,boli user posted image ...bo jutr bolš,se mi še ponoč sanja od šihtauser posted image mene že zdaj straši,kako šele bo,ko bo šlo zares user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

14.12.2007, 20:43

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

meneže zdaj straši,kako šele bo,ko bo šlo zares

tega ne razumemuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 20:45

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

tega ne razumemuser posted image   ....user posted image user posted image user posted image sem popravlauser posted image

clock-img

14.12.2007, 20:48

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Da vam povem štorijo današnjega kopanja malčka:v vodico mu dam kopel in pol v predalu vidim še en vzorček "kopeli"in preberem z mandljevim oljem in ga skopam ga vzamem ven in pravim možu :vauuu ma fajn kožo po tej novi kopeli kot bi ga z oljem namazala,to moram kupit,grem brat in piše:bebylove MANDLJEVO OLJEuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako teleuser posted image user posted image user posted image sem se sama sebi smejala,ja bilo je ful tekoče pa ni se videlo mastno dokler nisem vode ven vlivalauser posted image user posted image user posted image ampak kožo je mel pa super mehko

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 20:50

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

tega ne razumem .... sem popravla

ja vem kaj piše -samo ne razumem kaj te strašiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 20:58

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

Da vam povem štorijo današnjega kopanja malčka:v vodico mu dam kopel in pol v predalu vidim še en vzorček "kopeli"in preberem z mandljevim oljem in ga skopam ga vzamem ven in pravim možu :vauuu ma fajn kožo po tej novi kopeli kot bi ga z oljem namazala,to moram kupit,grem brat in piše:bebylove MANDLJEVO OLJEuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako teleuser posted image user posted image user posted image sem se sama sebi smejala,ja bilo je ful tekoče pa ni se videlo mastno dokler nisem vode ven vlivalauser posted image user posted image user posted image ampak kožo je mel pa super mehko

jaz ga z olivnim oljem kopam pa tavečje mulote tut

clock-img

14.12.2007, 21:00

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

A res?Jaz ga pa mažem po kopanju z mandljevim iz lekarne

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 21:01

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Punce-grem spat ,lahko noč,vas jutri berem kako ste čvek nadaljevaleuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 21:04

clock-img

julci

pencil-img

3398

user posted image

Evo današnji dolg,mela sem se super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo treba 100% ponovit.
Ampak Hana  pa ne more brez svoje lepotne napakeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Laubica hvala za kompliment,sam men se pa zdi da me je prekratko ustrigla,sem bla malo daljše navajena,tk da komaj čakam da mi zrastejo.user posted image
A ja da povem kera je katera.
V prvi vrsti sedita:levo Duskamb ,desno moja malenkost,v zadnji klopi pa Laubica.user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

14.12.2007, 21:07

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

ja vem kaj piše -samo ne razumem kaj te strašiuser posted image .....ko bo treba zopet v službo,ampak ti si še na slabšem

clock-img

14.12.2007, 21:09

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

user posted image user posted image user posted image kakšne lušne mamice--a Zala se že ogleduje za fanti user posted image

clock-img

14.12.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image

Evo današnji dolg,mela sem se super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo treba 100% ponovit.
Ampak Hana  pa ne more brez svoje lepotne napakeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Laubica hvala za kompliment,sam men se pa zdi da me je prekratko ustrigla,sem bla malo daljše navajena,tk da komaj čakam da mi zrastejo.user posted image
A ja da povem kera je katera.
V prvi vrsti sedita:levo Duskamb ,desno moja malenkost,v zadnji klopi pa Laubica.user posted image user posted image user posted image

KAK SMO LEPE!user posted image

naslednjič si moramo vzet več časa. Res je bilo SUPERuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2007, 21:18

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image kakšne lušne mamice--a Zala se že ogleduje za fanti user posted image

zgleda da bo še bolj zgodna kot mamauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2007, 21:46

clock-img

julci

pencil-img

3398

Evo tak ko pridem pa jaz na čvek,jo pa vse podurhate.user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2007, 21:51

clock-img

Anonimen

Meni bo Matija vsak čas zaspal na rokah, potem ko ga odnesem pa lahko nadaljujem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem