dan, jaz imam pa mali odmor za kavico- a diši
naš ata se še vedno ukvarja s popravljanjem centralne
, mali šef je šel k moji mami na obisk
, velika šefica še spi
, ooo, kako je vse tiho
ej, KT, si me nasmejala z uno v. d. taščo, veš, to niso bili moji tašča in tast pač pa hčerini
. Saj sem jaz tudi že v. d. tašča. Jaoj, gre hitro čas, boste že videle
.
Kaj sem že hotela povedat? Aja, sem včeraj pogledala posnetek, ko je naš mali začel izgovarjat črko R, sem se tako nasmejala, pa kar malo padla v "šentiment". Si pa naš za take bolj pomembne dogodke izbira fajn datume, lahke za zapomnit. Recimo shodil je točno na prvi RD, črko R je prvič rekel na taščin RD, in vedno je bil fotoaparat takoj pri roki, da smo lahko takoj dokumentirali stvari za spomin.
Punce, zdaj pa še nasvet od ene mame z izkušnjami
, zobki. Zakaj martvat otročke z bolečinami, jaz sem našemu lepo dala kar Calpol, saj na navodilih piše, da je proti bolečinam kot so pri izraščanju zob. Pa saj mi odrasli, če nas kaj boli tudi vzamemo kaj za pomoč. Meni še vedno vsake toliko rine osmica na plan, sam kaj, ko nima prostora, potem pa boli. No, je pa res, da ne pretiravat. Naš mali je imel na račun izraščanja zob že tudi vročino. Ko sem vprašala našo pediatrinjo, če ima to kaj veze, je rekla, da uradna medicina pravi da ne, izkušnje pa kažejo, da lahko boli tudi uho na tisti strani, kjer izrašča zob. Je pa res, da je Calpol dobil potem ,ko so mu že izraščale štirice in naprej. Saj tisto izraščanje pa tudi bolj boli.
Joj, a se vam da brat moje romane
, kava se mi je shladila tačas, ko sem pisala