20.11.2007, 13:37
964
pikica ... se ne da skrit, ti kar raj s ponosom priznaj ... jst tut ponosna, da sem otročja ... se v službi otroci ful zastopijo z mano... sam pubertetniki me pa že mal čudno gledajo
... men je to še zmer smešno ... zdej pa mal resnosti ... pikica kokr jst vem so teli flekci lahko tut dva tri tedne kasneje ... vse sorte majo ene ... tko da dokler ni
je več suma na
... če so pa že nohti pogriženi, pol pa res u laboratorij, pa bo ... mogoče pa to tut mojo nataško spodbudi, da prikuka na plan ...
pikica kaj maš pa ti doma za enega spola najstnike? ... jst mam na seznamu samo starost 18 pa 12 let ... a izdaš še kaj več (spol imena ...)
drugače ženske grem pa jst danes k frizerju ... to mi je ta boljši nasvet iz MŠ in se ga že v drugo držim ... zadnji teden pred porodom grem k frizerju ... da je pol vsaj s tem mir ene 3 mesece.
v četrtek pa pregled ... me prav firbec, če sem že kaj odprta, ker mam vsak dan te lažne popadke ... pa dete se je ful umirilo. ... spakiran mam pa itak že vse že en čas ...
natasaom ... e tole je : na kratko ...

, da boš ti tut sladko
... pa le tako naprej ...
tvoj ati je pa res mojster
,je že kuhana,pa če bom še dolgo čakala,bo zmrznila
.če bo tako hitel,ko ati,pol jaz nam nikol bica
pravjo, da je mlado meso najbolj mehko in sočno; in to je res!
... če to še zmeri kaj šteje ...
je tut zanimiva ... moji so bli zmer vsaj ene 2 leti mlajši od mene ... pol sem se pa zresnila ... je zdej moj dragi celo eno leto starejši