writing-img

RE: najemniška stanovanja

clock-img

19.09.2007, 11:39

clock-img

sazi

pencil-img

5175

nekatere banke nudijo možnost najema družinskega kredita, kjer oba z možem vzameta 1 skupen kredit - seveda se gledajo skupni dohodki
nimajo pa tega vse banke
kako je z izplačilom, če nimaš za osnovni polog, ne vem. Kolikor mi je znano, dajo banke do 70% vrednosti nepremičnine - seveda je vse odvisno od vrednosti neprmičnine in kreditne sposobnosti kreditojemalca.

clock-img

19.09.2007, 12:12

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Jap, tako, kot je napisala sazi. Nekje je mogoče vzeti družinski kredit (mislim, da je to NLB, pa mogoče še kaka druga banka), sicer pa kredit vzameta oba partnerja, vsak svojega.

Ko sem govorila o prijateljičinem primeru je že tako. Namreč 130.000 ali 140.000€, kolikor bosta vzela, je skupni kredit, lahko je polovica ali pa nesorazmerno, odvisno od kreditne sposobnosti posameznika.

clock-img

19.09.2007, 22:07

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

miha, tudi na Mađarskem je pred leti prišlo do zloma nepremičninskega trga. najprej so cene skokovito naraščale, potem pa se je kupna moč zelo zmanjšala in cene nepremičnin so padle. no, danes dosegajo spet zavidljive vrednosti.

seveda nobeden od nas nima kristalne kugle, da bi lahko napovedal natančen scenarij, po katerem se bo vse odvijalo. lahko smo samo previdni in se naučimo kaj iz tujih napak. moramo pa se zavedati, da so značilnosti našega trga precej drugačne od ameriškega. prave konkurence med bankami pa še tudi ni. živi bili, pa videli.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem