writing-img

RE: Ratalo je!

clock-img

14.09.2007, 10:00

clock-img

afnica mala

pencil-img

1296

Kahlo- ja dobiš ga na recept.
Pozdravček

clock-img

14.09.2007, 10:04

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

afnica mala
to je naravnost čudovito!!!!!!!!!
Čestitam!
Želim ti lepo user posted image  in zdravega user posted image .
user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 10:09

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

afnica mala čestitke in da bo user posted image potekala brez zapletov user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 10:10

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 10:42

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Čestitam. Uživaj teh 9 mesecev dokler ne zagledaš svojega user posted image

clock-img

14.09.2007, 10:55

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Naj gre tudi vama v tretje radouser posted image čestitke!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

14.09.2007, 11:34

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

čestitke še na tej temi user posted image user posted image user posted image . Upam, da ti bo tretjič uspelo. Tud js sm mela letos 10. maja abrazijo, zdej mam pa (po izračunih RR koledarčka) PDP 12. maja user posted image . Js pa namesto Dabrostona jemljem Prometrium in mi je blo tud naročeno, da ga začnem takoj po user posted image .

Prvi pregled mam pa 25. septembra. Upam, da se nam bo vsem dobro izteklo in da bomo prihodnjih 9 mesecev čvekale na forumu "nosečnost" user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

14.09.2007, 11:38

clock-img

pupika

pencil-img

2132

afnica mala ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Res je v tretje gre rado, tudi pri meni se je v treteje obdržalo in sedaj imamo doma enega korenjaka.

clock-img

14.09.2007, 11:43

clock-img

afnica mala

pencil-img

1296

Naty- čemu pa pomaga Prometrium? Nisem si mogla, da si ne bi zračunala pdp, čeprav sem rekla, da ne bom. - 21.05.07. Sem se odločila, da bom uživala in bila srečna, če pa kaj vmes pride, se bom pa takrat sekiralauser posted image . Zdaj bom pa uživala in bila user posted image .

clock-img

14.09.2007, 11:46

clock-img

talika81

pencil-img

2233

afnica mala, iskrene čestitke .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in upam, da se bom tud jaz konec meseca veselila ob user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

14.09.2007, 11:52

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

afnica mala Prometrium je isto (baje) kot Dabroston, ampak kolikor sem zasledila, ga predpisujejo predvsem G v bližini italijanske meje, ker je treba v Italijo po njega. Js sm si naredila zalogo za celih 12 tednov user posted image .

Prav je, da se ne obremenjujemo s tem kaj bo. Prepričane moramo bit, da bo vse v redu in kar bo bo.... Na usodo se tkointko ne da vplivat in mislim, da je čas da nam rata ane user posted image . Js sm se danes vpisala med majčice....čeprav sem rekla, da bom počakala do prvega UZ, če se bo videl srček. Slaba izkušnja ti res da eno zavoro.... No pa kljub temu...nosečke smo, veselimo se in vse bo vredu user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

14.09.2007, 12:17

clock-img

mmijau

pencil-img

151

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse najlepše !

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

14.09.2007, 15:55

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Bravo afnica!!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitam! VSe naj naj, da bo s pikico vse uredu, da bosta oba(obe) zdravi...Vse lepo u glavnem...user posted image user posted image user posted image

Pa še pikapoke za srečo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

clock-img

14.09.2007, 16:05

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Pa še tu ČESTITAM!!!! user posted image  user posted image   user posted image  

clock-img

14.09.2007, 16:08

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

afnicamala- pregled imam "šele" 10.10. To bo po mojem izračunu natanko7t 6/7. PDP naj bi bil 22.5.08. G bo pa povedal če to drži.
Želim ti uspešnih 9m. Kar pogumno naprej brez user posted image  kako bo, ker boš vidla, da bo vse v najlepšem redu!

user posted image

clock-img

14.09.2007, 17:58

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

Cestitke afnica mala da bi imela mirno in zdravo nosecnost cez celih devet mesecev!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 19:41

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 19:59

clock-img

Shani

pencil-img

283

user posted image user posted image user posted image BRAVO - ČESTITKE in vse naj v user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:43

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITAM in zelim cim lepso nosecnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem