writing-img

kje hudiča najdt "normalne" kavbojke?

clock-img

14.09.2007, 22:30

clock-img

Anonimen

...samo še kavbojke v stilu pajkic prodajajo...groza, pa to je za anoreksične...Kako hudiča naj grem na šiht vse do gležnjev oprijetih kavbojkah?! Pa obvezno morajo biti "predolge" pa ful je IN, če so z nižjim pasom, da pol riti beži na plano  "Aja, a to se zdaj nosi?!" rečem zgroženo..."hvala" to ni zame.."Guspa, ne smete tko mislt" Evo št. 38 za vas...pa v garderobo pejte pomer't. Pa okej, grem oblečem in se počutim kot Robin Hood s to razliko, da je on boljše izgledal...mogoče zato, ker mu polovica Lopezovske rit ni gledalo ven..."Pritte se pokazat, guspa"..."Jooooj, guspa..kuk vm paše ej...mislm, res guspa no..." Ampak me ni prepričala! Še vedno iščem NORMALNE kavbojke, temen jeans z ravnimi, normalnimi hlačnicami...KJE HUDIČA JIH DOBIT? Prosim HELP! user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:31

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image user posted image user posted image user posted image

Btw, a si že slišala za štacuno Levi's user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:31

clock-img

Anonimen

Levi`suser posted image

eh...me je L_p prehitelauser posted image

clock-img

14.09.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

n vem nekerman? v drugih štacunah že dolg nism bla, ta p a k men na dom pride :P

clock-img

14.09.2007, 22:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Btw, a si že slišala za štacuno Levi's user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne user posted image

Levi's je meni po defoultu zakon, ampak v Emporiumu nikoli nimajo moje številke, drugod jih ne prodajajo. V avstriji pa kadarkoli grem, ne najdem takih, ki mi bi bile všeč...Pa tut levis ima že "pajkice" modele...bljak...

clock-img

14.09.2007, 22:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

V Celju je v Cityu prav njihova trgovina, enako v Grazu v siersbergu ... tam imaš tudi broadway kavbojke, so tut klasične. 

clock-img

14.09.2007, 22:37

clock-img

daša

pencil-img

171

Na Gorenjskem v Tržiču Roma-tex d.o.o. Imajo kar nekaj krojev ki so v bistvu klasični, eni naravnost dol, drugi spodaj mal na ven. Pa cene so ugodne tam 6000 do 7000 sit starih, pa žametke imajo tudi, zdaj ko gre zima noter.

clock-img

14.09.2007, 22:37

clock-img

Anonimen

Včeraj sm bla v H&Mju in so mel celo par modelov "nepajkastih" kavbojkuser posted image .
No sam men niso ble všeč.

Aja L_p BTW ene ful dobre sive kariraste hlače majo take k ti hočešuser posted image -se oproščam za smetenjeuser posted image

clock-img

14.09.2007, 22:38

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Karin24, hvala, bila ravno danes, nisem kupila sive, ampak rjave user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:39

clock-img

Anonimen

Ups....mave iste hlače poluser posted image

clock-img

14.09.2007, 22:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

PACKAAAAAAA

Pa tak sem vedla. Pa me samo zavajate, babeeee...pa pravite, ti kr idi v H&M....si predstavljaš en lep dan, pa se zmeniva za kavico (iz različnih koncev Slovenije) pa prideva enako oblečeni??? Ti si jaz in jaz sem ti,in to je ggggrrrrozaaaaaaaaaa

clock-img

14.09.2007, 22:41

clock-img

Anonimen

Hvala, bom šla v Tržič prechekirat. Karin, kakšne hlače to? Dej jih slikaj, da vidim - mogoče bom pa jz prisiljena opustiti kavbojke user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:43

clock-img

Anonimen

L_P ne skrbet ne bo videt da so iste. Tvoje verjetno najmanjša H&M številka, moje pa največjauser posted image

Caffe ne morem slikat k je moj foto odnesu na žur od sodelavca da bo poslikal mal.
Pa itak boljš da jih L_P slika k ma dobro rit in ne jst. Moja ne gre v objektivuser posted image

clock-img

14.09.2007, 22:43

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Hi, hi, caffee, s št. 38 ne moreš izgledat čudn.., potem je pa vseen, kakšne kavbojke kupš.

clock-img

14.09.2007, 22:45

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Karin24, aaa, jaz svoje riti pa ne slikam. predvsem je ploska in zgleda kot hm...nič? nič od nič?  lahko pa slikam hlače. 

clock-img

14.09.2007, 22:54

clock-img

Anonimen

No pa slikej hlačeuser posted image

clock-img

14.09.2007, 22:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Karin24, aaa, jaz svoje riti pa ne slikam. predvsem je ploska in zgleda kot hm...nič? nič od nič?  lahko pa slikam hlače. 

lepo prosim user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Hi, hi, caffee, s št. 38 ne moreš izgledat čudn.., potem je pa vseen, kakšne kavbojke kupš.

Kaj bi dala, da bi bilo to res...pa žal ni..

clock-img

15.09.2007, 00:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Levi's je meni po defoultu zakon, ampak v Emporiumu nikoli nimajo moje številke, drugod jih ne prodajajo.

Od Emporiuma se sprehodi še do City parka, majo svojo štacuno poleg DM-a (no, vmes je še štacunca al pa dve), pa bojo mogoče mel cifro zate. Jaz tudi drugače prisegam na Levi's, samo žal tako velikih cifer, koikor sem se zdej zredila, nimajo.user posted image

clock-img

15.09.2007, 01:30

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz bi pa tak rada ene normalne oprijete hlače. torej, ne pajkice, sam da majo hlačnico po nogi krojeno, ne pa te nosečniške žaklje. mislim res noooo. sploh nisem twiggy, pa mi nos. hlače okol trebuha sedejo, okol nog pa plešejo. sem kot kloven.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

15.09.2007, 09:48

clock-img

facka

pencil-img

789

V katalogu LA REDOUTE jih imajo tudi sem končno prišla do treh kavbojk

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

15.09.2007, 10:37

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

za mojo rit in suhe noge mi najbolj odgovarja Zara. samo ne modeli na cigaret.

iz malega zraste veliko

clock-img

15.09.2007, 12:16

clock-img

Anonimen

Veliko uzitkov pri iskanju sirokih kavbojk user posted image  Je ze umetnost, ce ti celo uspe najdt take, ki so se na zvonec.

clock-img

15.09.2007, 13:25

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Veliko uzitkov pri iskanju sirokih kavbojk user posted image  Je ze umetnost, ce ti celo uspe najdt take, ki so se na zvonec.

Pa zakaj je to tk???????   user posted image Ka pa tiste, ki pač ne moremo nositi teh kavbojk????  A ne morejo pustit vsaj ene par modelov "običajnih" kavbojk????  Benti, a je to tk težko??? Sej jim ne zavzamejo toliko prostora v trgovini!!!!
Caffe, te čisto razumem. Moja konfekcijska št. je 36, pa jst resno zgledam v teh cigaretastih kavbojkah ko nasedel kit. V tem pomoje ne more dobro izgledati nobena zdrava, lepo izpopolnjena ženska in PIKAuser posted image user posted image user posted image

Pardon, ker sem se malo razkokodajsala, sam tole me pa resno žre že dolgo....user posted image

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

clock-img

15.09.2007, 22:10

clock-img

Anonimen

Jst sm cist zdrava, nisem izpopolnjena, in tudi jst absolutno ne zgledam dobro v teh hlacah. Zakaj? Zato ker jih niti slucajno niti nase ne nataknem, ker mi je hudoooo grdoooo. Pa se premejhna sm, suha sem pa dovolj. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem