IZVIRNO SPOROČILO: neni
Pika, te razumem.
lp mami Neni
zdej se moram pa res javit... neni me zna zbezat iz luknjice

.
Skratka... v soboto zvečer sva prišla domov... in se v nedeljo sestavljala ter v ponedeljek padla nazaj v službo

. Ja dopust je neki posebnega. Ampak žal je vsega luštnega enkrat konc. Potem pa spet čakaš na novi dopust

.
V službi je bla strašna gužva... doma vse raskopan... ni prave energije za te vsakodnevne opravke..., in tud RR je mogla bit mal na stran. No, vmes sem v pon. al tork mal pošpegala na RR in hitro neni čestitala za sina

. Neni, upam, da nisi huda, k ti na RR šele zdaj voščim!
Prav tako voščim naši borki bety. Bravo

.
In vsem ostalim, ki pogumno stopate na poti k starševstvu.
Kako je z mano? Na drugi dan dopusta sem dobila obisk (M), ki je prišel močno prezgodaj - na 20!!! dan ciklusa. To se mi ni še nikoli zgodilo. Ampak kaj čmo. Tko je. Posledično se mi je zdaj projekt z zamrznjenčki premaknil še za slab mesec... tako sedaj računam, da bom nekje v začetku decembra lahko šla ponje, če bo bog dal in če bodo bogovi na KC pri volji

.
Drugače se še malo stran od vrveža na RR držim. Ne vem točno zakaj... neni najbrž ve...

... mogoče tudi zato, ker bi rada bila do zadnjega momenta stran od živčne vojne med mano in pričakovanji glede

. No pa najprej morata moja dva zamrznjenčka še preživeti odmrzovanje. Če tega ne preživita, lahko na vse skupaj pozabim in se prijavim v vrsto za 4. IVF... to bi se pa potem lahko zgodilo najbrž šele drugo leto enkrat. Ah pa saj sem že navajena tega čakanja... Nič, gremo naprej. Novim zmagam naproti. Enkrat bo že ratalo. Mora... ane

.
Držte se!
Lp