writing-img

RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)

clock-img

21.11.2007, 18:32

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Uuu... tlele se pa dogaja... user posted image  

Pr men pa nč posebnga... nekak z veseljem pričakujem božični čas... pa darila user posted image  in lučke... pa zvezdiceuser posted image pa dišeče potičke in vse, kar paše zraven v ta čarobni čas user posted image .

Drgač... čakam, da pride user posted image . Dons je 32. dan, pa očitno mora imet spet Murphy prste vmes... drgač ni luštn user posted image .

No, pa lep večer še naprej!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

21.11.2007, 18:41

clock-img

lana38

pencil-img

6327

pika 74, kmalu bo tukaj Božični čas. Jaz tudi že komaj čakam. Kaj pa tvoji pingvinčki? A je kaj novega?
LP

lana38

clock-img

21.11.2007, 19:58

clock-img

pika74

pencil-img

6782

lana38 - na prvi dan M moram poklicat za pingvinčke... ampak najprej moram dobit M... in ta mi zdaj zamuja user posted image . Običajno pride na cca. 29. dan... tokrat pa kar nekaj štrajka.

clock-img

22.11.2007, 08:41

clock-img

lana38

pencil-img

6327

pika 74, torej naj user posted image  čimprej pride.user posted image
LP

lana38

clock-img

22.11.2007, 08:49

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Pika, naj čimprej pride tvojauser posted image ,da greš po svoje pingvinčkeuser posted image user posted image

clock-img

22.11.2007, 09:11

clock-img

katka11

pencil-img

332

pika, tud jaz drzim pesti zate!

clock-img

22.11.2007, 12:00

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Neni, user posted image  za odpadli popek. Končno, kaj? No, sedaj pa kopanje. Me zanima, če bo užival. Lina je od samega začetka tako rada v vodi. Tudi na morju je tako uživala. Je kontra od očija. Naš oči hodi v vodo kot ena mevža. Rabi pol ure, da se zmoči.

Pika74, naj se tvoja M čimprej prikaže. Itak se Murphy vedno prikaže, ko ni treba user posted image . Ampak december bo pa vesel, boš videla.

No, moj bušek pa pridno raste. Kar od enkrat je skočil ven in je že kar malo grozljivo velik za 14t. Ne vem, kam me bo to peljalo? Ja, očitno dva rabita malo več prostora kot en. Pri Lini sem imela tako lep mičkan bušek, da od zadaj ni bilo videti, da sem noseča.

Lepo se imejte pupike.

clock-img

22.11.2007, 12:01

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Aja, S.D., dej ti kr še mal počaki na december, a prov user posted image . Sej še čist mičkn, pa bo.

clock-img

22.11.2007, 14:17

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Aja, S.D., dej ti kr še mal počaki na december, a prov user posted image . Sej še čist mičkn, pa bo.

ja, res,
tam okrog Miklavža bi bilo kar fino, da me potem  še počakaš, ko bom na test prišla, da vidim tvoje zakladkeuser posted image user posted image

clock-img

22.11.2007, 14:21

clock-img

SAFIRA

pencil-img

73

Dan!

Evo mene.... že drugi dan grejem pingvinčka in to kar dva.

Najprej so mi vsi svetovali, naj se odločim za enega zamrzjenca, potem pa mi je dr. Gavričeva rekla, da ni panike, če mi vstavijo dva, saj se zamrzjenci itak slabo primejo, tako da je 1% možnosti, da se primeta oba.  Najprej mora sploh kateri preživet odmrznitev (6 sem jih imela).

Včeraj odmrznejo prvega - preživi user posted image , odmrznejo drugega - tudi preživiuser posted image .  Na koncu pa izvem, da sta oba zelo zelo močna in da je  velika možnost, da se oba primeta. user posted image user posted image user posted image  Tako da zdaj grejem user posted image user posted image , če bom pa katerega grela še naslednjih 9 m, pa izvem 4.12.2007. Upam, da mi bo miklavž predčasno prinesel darilo :-)

Toliko o meni .....

clock-img

22.11.2007, 14:22

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Safira,
napiši Miklavžu željo,
me bomo držale pesti- za oba!!user posted image user posted image

clock-img

22.11.2007, 14:23

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Safira želim ti, da se primeta oba, če ne pa vsaj eden močan in zdrav user posted image

clock-img

22.11.2007, 15:18

clock-img

koala

pencil-img

5539

Safira držim pesti,da se ti izpolnijo želje!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

22.11.2007, 16:10

clock-img

lana38

pencil-img

6327

SAFIRA, Miklavž bo letos pri vas en dan prej.user posted image
LP

lana38

clock-img

22.11.2007, 17:03

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Vsem vam ČESTITAM za rojstva, za zamrznjenčke, za dobro opravljene preglede,... user posted image

pia1 alias katka jaz se te vsekakor spomnim in sem vesela, da si spet med nami. Kako pa si zdržala ves ta vmesni čas brez nas? Ali si nas samo brala in nisi pisala?

Nimam ne volje ne želje pisati kaj več. Kot veste še že nekaj časa otepam z zdravstvenimi težavami. Izvidi slikanja glave niso nič kaj spodbudni,.... user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Čakam na poziv v bolnico in nadaljno diagnostiko,..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držite pesti drage moje! Sem sicer še v službi, a mi je vse dol padlo,.....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

clock-img

22.11.2007, 17:04

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Zaenkrat to nisem obešala na velik zvon, tako da tiste ki poznate koga iz moje bližine prosim za zaupnost.

Ja, ja,...

clock-img

22.11.2007, 17:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Upam, da bodo potem lahko vsaj vse poštimali Piauser posted image user posted image

clock-img

22.11.2007, 19:38

clock-img

pika74

pencil-img

6782

pia73 user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se zadeve pošlihtajo čimprej user posted image

neni - bravo za popek user posted image user posted image user posted image

pa sulfinija že veselo greje 2 zarodka - držim pesti, da bo miklavž prinesel življenjsko darilo ali celo 2 user posted image user posted image

GoYa - a tebi se pa že kar orng pozna user posted image ... saj je prav tako... in pobožaj bušija še v našem imenu user posted image

lana38 in koala... vidve sta pa že blizu a user posted image

emamair - kako kaj tvoja dva sinova... kolk sta že stara zdej? Se mi zdi, da gre tok hitr tale čas naprej...

citrončica - jaz bolj prisegam na kvaliteto kot na kvantiteto.... in 3 je taka pravljična številka... držim pesti user posted image

SAFIRA - 4. december bo en lep dan... držim pesti tudi zate user posted image user posted image

pa še na kratko o meni.... na zahodu nič novega... danes je 33. dan in še vedno je ni.... tok mi še nikol ni zamujala...user posted image

clock-img

22.11.2007, 20:10

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Pika,
ta o pravljičnem št.mi je všečuser posted image user posted image ,
upam, da te čimprej obiščeuser posted image , da nadaljuješ!!!

pia73, pestke, da bo vse OK!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2007, 20:14

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO:  

lana38 in koala... vidve sta pa že blizu a user posted image  

user posted image  koala user posted image - a mi oprostiš - pozabla sem te podčrtat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

22.11.2007, 20:17

clock-img

pika74

pencil-img

6782

sej.... če se bo še en cajt obotavljala, me bojo še prsti za test zasrbel... sam to je pr men itak mission impossible... tko, da rajš niti ne probam user posted image

clock-img

22.11.2007, 20:32

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

dober večer,

Pika, a zdej si frjolčasta ratala?user posted image  A si ziher, da bo prišla Muser posted image ?Upam,da se M čimprej prikaže in da pogreješ svoja otroka!user posted image
Safira, kako lepo, da greješ že svoja dva otroka! Želim ti, da ti rata zagledati user posted image !user posted image
Citrončica, bolje išta nego ništa! Če so tri, so ta izredno močna!user posted image  Tudi jaz si želim, da bi Miklavžek prinesel najlepše darilo! user posted image
Pia, sej se bo vse uredilo! Si močna oseba in boš tudi to premagala!   
Goya, a tvoj bušek je že opazen! Čakaj,da vidiš kak bo na koncu!user posted image
Moj meri že konkreten meter, 113cm! Pol veste, zakaj bi šla že sedaj rodit!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

22.11.2007, 20:35

clock-img

pika74

pencil-img

6782

ja s.d... in mal me že meče tale PMS, sej se že dva tedna vleče user posted image

clock-img

22.11.2007, 20:44

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

se mi je zgodil lapsus!user posted image user posted image user posted image
sem mislila napisat plavo!user posted image
sej pravim, a si ziher da pride?

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

22.11.2007, 20:48

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

SAFIRA, user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Močno močno stiskam pesti, da 4. 12. zagledaš plusek. Mi bomo takrat praznovali RD od moževe sestre, tako da upam, da bom lahko tudi zate nazdravila user posted image .

Pia73, žal mi je, da izvidi niso vzpodbudni. Upam pa, da se da zadevo pozdraviti in boš čimprej ok.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika, marička, kaj je zdej s to user posted image . Jaz ti kar svetujem test, ker ponavadi potem takoj pride. Murphy itak.

Jst sem pa zdej nenijevega Lukca po gsm-ju slišala user posted image user posted image . Bi ga kr čez telefon polupčkala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem