IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Goya, kako pa vaši zobki? A jih je kaj več? Kako je pa z hrano, a je že vse? Sem firbec, a ne?
Pri nas še vedno samo 7 zobkov. Čeprav mi je včeraj ena razložila, da po dvojkah pridejo kar štirke. Jaz čakam še eno dvojko, mogoče je pa v tem času že kaka štirka priletela ven, pa sploh ne vem

. Je pa že vse. In to je tak jedec. Samo jedla bil. Pa ne vem, al ma že v navadi, da non stop (čim vidi hrano) kriči am am, pa ni važno, če je pred 5 minutami že jedla.
In Kalina, je postelja zdržala

? Glede na dejstvo, da sta prejšnjo polomila, se mi kar smili tale vaša nova postelja. Moji miški pa en veliiiiik cmok.
Pika74,

. Kmalu bomo me zate navijale in rekle, evo, še ena manj. To bo pa res mission completed

. Pikica moja, ti si zdaj na vrsti.
Pi73,

, tako ti želim, da se tvoje zdravstvene težave razblinijo ali vsaj omilijo, da boš eno pikico manj obremenjena.
Anitka, jaz sem v nosečnosti tudi motor pogrešala. A letos sva šla pa samo 1x na vožnjo. Ni časa

.
Neni, si že vse cotke poštimala?
No, mene je pa včeraj neki zvilo in grem danes do dr. Ne vem, kaj je

. Cela trebušna votlina me je bolela. Ko vdahnem, me rebra bolijo. Na momente me boli levi jajčnik. Samo upam, da je z mojim

vse tako kot mora bit in da je na pravem mestu. Pregled imam pa šele v četrtek. Uff...