writing-img

kje kopujete parfume

clock-img

20.09.2007, 21:01

clock-img

malanja

pencil-img

91

jaz kupujem od fm group in sem ful zadovoljna z njimi.kaj menite o teh parfumih.pa še cenovno je ugodno.

clock-img

20.09.2007, 21:33

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ne poznam tvoje grupeuser posted image

Drugače pa različno. Muller, Kompas Shop (ex Duty free), body shop, r.wolf , tut v Limoniju najdem kaj. L'occitane . To je v večini to. Enako velja za kozmetiko + nekaj naročil letno od Justa.
Je pa res, da jaz res zelo diskretno uporabljam parfume (močno naparfumirani ljudje mi sploh ne dišijo, pa če uporabljajo še ne vem kako omamni vonj), tako da verjetno ne kupim 2 letno.

Aja, to sem še hotela dodati, da včasih, ko najdem kakšen 'štant' s parfumi v malih dozicah (10 ali 15ml) kupim tudi katerega, čeprav vem, da so fake. V bistvu v vonju se ujemajo , v intenzivnosti pa ne.

clock-img

20.09.2007, 21:40

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz jih kupujem in prodajam.. in so resnično res super parfumi... in se ne morejo tistimi na štantah sploh primerjati... p

pa sem bila zelo kritična do tega, ko mi je prijateljica ponudila... danes jih pa sploh ne zamenjam.... user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

20.09.2007, 21:48

clock-img

Anonimen

Fm user posted image . Prvič slišim.

Še vedno duty free in še vedno ceneje kot v naših drogerijah.

clock-img

20.09.2007, 21:50

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Jaz jih imam tudi od FM,jih prodajam,pa si kakšnega zase naročim. So mi ful v redu.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

20.09.2007, 21:54

clock-img

malanja

pencil-img

91

jaz jih tudi prodajam,pa zase in mojega fanta tudi redno kupujem.

clock-img

21.09.2007, 08:57

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Limoni (v Italiji), Kompas shop, Beautique.

Še najbolj poceni so v Italiji.

A ja pa neke ponaredke in približke nikoli ne kupujem. Raje nimam nič.user posted image

Fmuser posted image  Kaj je to? Povejte kaj več.

clock-img

21.09.2007, 09:23

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz jih kupujem v Muellerju.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

21.09.2007, 13:53

clock-img

Anonimen

Kupim tistega, ki mi tisti moment diši. In nisem človek ki bi imela določene trgovine za to, ker ponavadi stvari zase dobim čist tako, mim grede. Nenačrtno iskanje.user posted image

clock-img

21.09.2007, 22:13

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja kolk parfumov pa mate, da jih tok kupujete? jaz sem si menda skoraj leto nazaj kupila Cerrutija v Limoniju in par mescov nazaj Isey Miakija (če se tko napiše?) v Mullerju. in to je to. sem preskrbljena.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.09.2007, 22:40

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Jaz si parfume redko sama kupim, jih običajno dobim v dar. Nazadnje od brata in njegove žene iz Dubajske parfumerije user posted image user posted image

clock-img

21.09.2007, 22:46

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

V parfumerijah, ponavadi jih tako ali tako kupi moj mož, no...ga kupi, ker je samo eden.

Magi* -Issey Miyake-dobra izbirauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

21.09.2007, 23:00

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hehe, zdaj pa še vidim kako se napiše user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.09.2007, 23:01

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

hehe, zdaj pa še vidim kako se napiše user posted image

Saj ni važno, važno, da dišiiiiiiiiii..user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

22.09.2007, 14:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

oh jst pa parfumi....jih mam prevec,ker sem cist mahnjena nanje...kupujem jih pa bolj al manj kar v mullerju...

kwa za boga je pa FM?

clock-img

22.09.2007, 16:53

clock-img

malanja

pencil-img

91

fm group je firma ki se ukvarja z prodajo svetovno znanih parfumov po zelo nizki ceni,ker ni v original embalaži.polni pa jih ista firma kot originale.

clock-img

22.09.2007, 17:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: malanja

fm group je firma ki se ukvarja z prodajo svetovno znanih parfumov po zelo nizki ceni,ker ni v original embalaži.polni pa jih ista firma kot originale.

mja polni jih ista firma kot originale...sam gotov ni enak parfum kot tist s polno ceno? ce bi bli identicni bi pol vsi kupval brez embalaze, sej jo tko ne rabsuser posted image

clock-img

22.09.2007, 18:12

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Limoni, Muller,...

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

22.09.2007, 18:22

clock-img

Anonimen

In svizec zavije čokolado. Pardon, zapakira parfum user posted image  user posted image

clock-img

22.09.2007, 18:43

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

In svizec zavije čokolado. Pardon, zapakira parfum user posted image  user posted image

Hehe točno tko. 40€ sm stran vrgla za tri user posted image  parfume. No ja, vsaj izučil me je.

clock-img

23.09.2007, 12:04

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Obožujem (original) parfume, ampak si jih sama ne kupujem. Ponavad dam okolici (user posted image ) kar jasno vedet kater tako omamno diši in glej ga zlomka-ravno tega dobim za rojstni dan ali kak drug praznik!!user posted image  Zanimivo, ne?!user posted image

clock-img

24.09.2007, 21:01

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Hehe točno tko. 40€ sm stran vrgla za tri user posted image  parfume. No ja, vsaj izučil me je.

Kaj pole ni nič na tem? Povejte !!!!

clock-img

24.09.2007, 22:59

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Jst sm si vzela Dior Pure poison, Angel in enga od Givenchy. Sploh ne dišijo isto, razdišijo se pa tud po eni uri. Tko da brezveze za teh 40€ bi si lahk kupila že kšn Lacoste al pa kej tazga. user posted image

clock-img

25.09.2007, 07:28

clock-img

Anonimen

Miler, večinoma kupujem sama. Vedno nosim prfum eno sezono, kar pomeni: en zimski in en poletni na leto. Vedno se izide in nikoli se mi po kopalnici ne velaja več kot en parfum.

Kupujem pa večinoma CK, D&G, Dior...vedno originale ker 2 parfuma na leto pa tud ni vrag da ne bi zmogla. Trneutno uporabljam CK summer limited edition.
Če bi jih kopičila verjetno ne bi kupovala tko 'dragih'.

clock-img

25.09.2007, 08:16

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Piko, a ima Ck kakšen dober zimsko jesnsko dišeči parfum?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem