writing-img

RE: Junijčice 2008

clock-img

08.01.2008, 20:09

clock-img

Anonimen

Ne bom nesramna, ampak eno kavo pa čik. Sranja na pretek.user posted image

clock-img

08.01.2008, 20:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Ne bom nesramna, ampak eno kavo pa čik. Sranja na pretek.user posted image

Sej bi. user posted image user posted image user posted image Kavo pijem, čikom sem se pa odpovedala pred 1,5 mesca, pa nočm začet, me nč ne drži, kar je kr ok.

clock-img

08.01.2008, 20:11

clock-img

Anonimen

eno kavo pa čik

Uf uf uf skušnjave user posted image  Zdaj ne kadim že skoraj tri mesece, ker mi je takoj zasmrdelo, samo me zadnje čase prav prime, da bi enega prižgala, pa zaenkrat še nisem, upam da tudi ne bom...
Je še kakšna "bivša" kadilka?

clock-img

08.01.2008, 20:13

clock-img

Anonimen

Aha. zdej se bomo pa pokazale - kadilke in bivše - nas bodo lahko kregal.user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2008, 20:15

clock-img

Anonimen

Kar naj. To je velika nadloga... Saj veš user posted image  Pa te nima da bi recimo enega na teden ali enega na dva tedna, Nya? Namreč mene na tak interval "prime" user posted image

clock-img

08.01.2008, 20:18

clock-img

Anonimen

Jaz sem samo omejila.user posted image

clock-img

08.01.2008, 20:19

clock-img

Anonimen

Jaz sem samo omejila.

S koliko na koliko? user posted image

clock-img

08.01.2008, 20:20

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image moram povedat?

clock-img

08.01.2008, 20:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Kar naj. To je velika nadloga... Saj veš user posted image  Pa te nima da bi recimo enega na teden ali enega na dva tedna, Nya? Namreč mene na tak interval "prime" user posted image

Me, itak da, ampak mi je blo kr slabo tud po cigaretih, pa me zato ne povleče. Pa kadilski zakon nam kr precej pomaga, kajne? Gremo lahko na kavo, pa nas ne potegne.

clock-img

08.01.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

Ne, sej sama veš, da je težko, jaz pa tudi.

clock-img

08.01.2008, 20:23

clock-img

alea01

pencil-img

2902

No, pri meni je pa zdaj pocil film. Seveda nisem dala iz sebe, ampak sam vre v meni.
Razjezila me je sestra od moza. No, da mal opisem. Je imela za dohodnino placat 1800 eur. Ful denarja. Ker sta obe z mamo jamrali, da kao nimata denarja in kako naprej in baje da midva imava, sva pac krila te stroske. Pa noben ni rekel, da bi posodila, ampak sva kar dala. Onidve si pa privoscita nove murine plasce(vsi vemo kako so dragi) in to prejsnji teden pred razprodajami. Tasca si naroci novo dnevno, tamala pa pride danes s kabrioletom, ker si ga je kupila in najavi, da gre v Paris. Halo? Kje pa je denar? A zdaj ga pa je?
In zato ker ima moj se firmo, pa lahko denar talava okoli. Mar ga serjema? Moj dela kot zivina, poleg tega se uci na faksu in se dela doktorat. Si nic ne privosciva, ker nimava casa in mogoce zato nama ostane denar.

clock-img

08.01.2008, 20:23

clock-img

Anonimen

Tale zadn je bil namenjen temu, če morš povedat. Anja - kaj pa ti delaš, k si prej govorila, da morš bit mirna - poklicna deformacija, pa to?

clock-img

08.01.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

No, pri meni je pa zdaj pocil film. Seveda nisem dala iz sebe, ampak sam vre v meni.
Razjezila me je sestra od moza. No, da mal opisem. Je imela za dohodnino placat 1800 eur. Ful denarja. Ker sta obe z mamo jamrali, da kao nimata denarja in kako naprej in baje da midva imava, sva pac krila te stroske. Pa noben ni rekel, da bi posodila, ampak sva kar dala. Onidve si pa privoscita nove murine plasce(vsi vemo kako so dragi) in to prejsnji teden pred razprodajami. Tasca si naroci novo dnevno, tamala pa pride danes s kabrioletom, ker si ga je kupila in najavi, da gre v Paris. Halo? Kje pa je denar? A zdaj ga pa je?
In zato ker ima moj se firmo, pa lahko denar talava okoli. Mar ga serjema? Moj dela kot zivina, poleg tega se uci na faksu in se dela doktorat. Si nic ne privosciva, ker nimava casa in mogoce zato nama ostane denar.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da tega ne naredita nikoli več. Jao jao kaj si vse folk privošči.user posted image user posted image user posted image  za dohodnino pa nima.user posted image

clock-img

08.01.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

Halo, sej nista vidva zadolžena zato, da plačujta tuje račune. Mene bi tud razpizdlo na tvojem mestu.

clock-img

08.01.2008, 20:29

clock-img

alea01

pencil-img

2902

joj, sem se besna. Moj mi pa pravi naj se umiramuser posted image

clock-img

08.01.2008, 20:30

clock-img

alea01

pencil-img

2902

umiram- da ne bo katera misla,da naj umrem. UMIRIM sem mislilauser posted image user posted image

clock-img

08.01.2008, 20:32

clock-img

Anonimen

Gledate Preverjeno zdaj? Kakšne cene so stanovanj,ne?user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Danes pa res ni moj dan. Se pa prvic, kar sem user posted image  pizdim in to  ze cel dan. Skoz je nekaj

clock-img

clock-img

Anonimen

Alea - morda se ti res zdaj zdi, da je mož malce trapast, ampak poskusi ga razumeti... Najbrž bi tudi ti posodila svojemu bratu/sestri, če bi bil/a v stiski, kajne... Sicer je res malce noro, da se prej ne dogovori o tem ali se gre za podojo ali darilo, vendar vsaka šola nekaj stane... Seveda je odvisno v kakšnih odnosih je s svojimi in ali se morda to dogaja že od nekdaj oz. ali je njegova sestra že od nekdaj nespretna z denarjem ali je bilo to privič?
Sta se pogovarjala kdaj o tem? Sta vidva recimo prikrajšana zaradi teh "posojil"? Kaj pa on prav oz. kako si to razlaga?

Nya delam na področju medicine/farmacije user posted image  Pa ti?

Didlina, ni treba povedati, če ti je neprijetno... Zanima me pa vseeno user posted image  

clock-img

08.01.2008, 20:35

clock-img

Anonimen

OOO, še ena v medicini. user posted image user posted image user posted image  Kaj imamo vse tukaj? Zdravnico, tehnika, farmacevta....user posted image user posted image user posted image

Ja, sem zmanjšala iz 15-20 na 5-10. Vem, da je preveč, samo si nimam kaj. Sem preveč strastna kadilka.user posted image

clock-img

08.01.2008, 20:36

clock-img

Anonimen

Je še kakšna "bivša" kadilka?

Jaz samo ne kadim že malo več kot tri leta. So mi cigareti zasmrdeli v prvi nosečnosti in od takrat še nisem prižgala.

clock-img

08.01.2008, 20:36

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Njegova sestra preprosto ne zna z denarjem in je lahko srecna, da ima takega brata, ki jo skoz vlece iz dreka. Ker sta zgubila oceta, se on cuti nekak dolznega. Sicer je pa ta smrklja razvajena stara 26 let in se zmeraj ne ve kaj bi sama s sabo in si kupi avto, pa se izpita nima za avto. Kaj pravite na to?

clock-img

08.01.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

Malo zaostajam za vami s temami, ampak se trudim, da sledimuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Njegova sestra preprosto ne zna z denarjem in je lahko srecna, da ima takega brata, ki jo skoz vlece iz dreka. Ker sta zgubila oceta, se on cuti nekak dolznega. Sicer je pa ta smrklja razvajena stara 26 let in se zmeraj ne ve kaj bi sama s sabo in si kupi avto, pa se izpita nima za avto. Kaj pravite na to?

kaj pa ji potem bo avto, če nima izpitauser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

O! A res ?? user posted image  Kdo pa je še v medicini?

Ja saj vem da se je težko upreti, vseeno me pa zanima ali te ginekologinja kaj bolj nadzira oz. ali ti kaj pridiga?

Cene stanovanj pa itak brez komentarja. Človek ne ve, kje se to ustavi. Midva imava hvala bogu to urejeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem