writing-img

RE: Junijčice 2008

clock-img

15.01.2008, 11:56

clock-img

Anonimen

annna super za pregleduser posted image Jaz tudi komaj čakam četrtka.

clock-img

15.01.2008, 12:21

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

annnna bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image

a je bila to morfologija? če ja, daj malo bolj opiši! Lp!

clock-img

15.01.2008, 12:23

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

jaz se tud veselim četrtka (morfo), ampak me je tud mičken strah...user posted image

clock-img

15.01.2008, 12:52

clock-img

Anonimen

Hm, jaz imam do morfologije še kar nekaj časa.user posted image  Kje je še 5 februar. Pa glede kilaže se tudi bojim.user posted image Mi je kar fajn, da nikjer nimajo ali imajo pokvarjeno vago.user posted image  Samo čutim, da je pridelek kar zajeten.user posted image

Meni se pa tako spi danes, čutim, da imam zelo nizek pritisk. Bom šla kaj domov k staršem, pa si bom tam izmerila RR/mm hg. Uf smo strokovni.user posted image

clock-img

15.01.2008, 13:19

clock-img

Anonimen

Hm, jaz imam do morfologije še kar nekaj časa. Kje je še 5 februar.

kje sem potem šele jaz ko računam da jo bom imela čez 4 tedne

clock-img

15.01.2008, 13:31

clock-img

Anonimen

ninny, še vedno si junijka. user posted image  Čeprav bolj na koncu.user posted image

clock-img

15.01.2008, 13:34

clock-img

Anonimen

ja vem, se zavedam tega, da sem med zadnjimi- mogoče bom pa rodila med prvimiuser posted image

clock-img

15.01.2008, 13:37

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Morfo 5.februarja oz. čez 4 tedne....Saj bo.

Tudi jaz svoje kar ne morem dočakatuser posted image . Naj bi jo imela 4.februarja, ampak zaradi podaljševanje bolniške imam naslednji pregled pri G 30.januarja. Morda bom imela takrat tudi MORFO......

Punce, a vam povem dobro stran tega čakanja v user posted image ?

Čas teče počasneje kot običajno in tudi staramo se pač počasneje user posted image user posted image user posted image .
Drugače se mi zdi, da dnevi in tedni kar letijo, sedaj pa......po polžje, nouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Baj, uživajte!

clock-img

15.01.2008, 13:42

clock-img

Anonimen

Jaz gledam zdaj lupinice, pa me zanima za tiste, ki jo že imate od prej ali imate izkušnje: naj jo kupimo tako, da ima lok, da lahko zakriješ otroka in je zaščiten pred soncem in dežjem....ali navadno?user posted image
Maxi cosi ne vem če ima tisto z lokom.user posted image  Iščem.

clock-img

15.01.2008, 13:44

clock-img

Anonimen

Jaz imam tako z lokom, pa se nič ne spomnim, da sem ga kaj uporabljala.

clock-img

15.01.2008, 13:44

clock-img

Anonimen

user posted image

Kako se obnese tale? 

Römer Baby Safe plus Classic Line 2007 - Susi

http://soncek.si/si/romer-baby-safe-plus-classic-line-2007-susi-i7273.shtml

clock-img

15.01.2008, 13:49

clock-img

čbela

pencil-img

163

drage moje...tudi jaz danes gledam skos neki vozičke:)haha...
ampak prvo čakam da je ponedeljek mimo morfo....:)
ima katera kak seznam kaj kopiti....sploh se ne znajdem kaj bomo vse narili:)
kakšne so kej cene v tosami??se splača...

clock-img

15.01.2008, 13:53

clock-img

Anonimen

Čbela, baje je v Tosami bolj tako tako s cenami.user posted image  Jaz grem kar počasi po svoji presoji, kaj rabimo za user posted image ,ker jaz npr. ne rabim cele previjalne, rabim samo podlogo za na predalnik, ki ga že imam doma. Pa tako dalje.
Da grem zdaj kupovat vse kar piše, sigurno veliko stvari ne bom rabila in preveč € bo prišlo. Mi je pa škoda nekaj kupovat, če ne bom rabila. Kupila bova kar se bo rabilo. Itak dokupiš za vsak slučaj.

clock-img

15.01.2008, 13:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čbela

drage moje...tudi jaz danes gledam skos neki vozičke:)haha...
ampak prvo čakam da je ponedeljek mimo morfo....:)
ima katera kak seznam kaj kopiti....sploh se ne znajdem kaj bomo vse narili:)
kakšne so kej cene v tosami??se splača...

nekaj strani nazaj je bil objavljen približen seznam

clock-img

15.01.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

user posted image

Kako se obnese tale? 

Römer Baby Safe plus Classic Line 2007 - Susi

http://soncek.si/si/romer-baby-safe-plus-classic-line-2007-susi-i7273.shtml

Jaz nimam te, samo če me spomin ne vara, so jo hvalile punce.(mal si še teste poglej)
Jaz imam doma še od prve peg peregotovo in bom verjetno samo novo prevleko naročila.

clock-img

15.01.2008, 14:01

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Ja, tudi jaz si ogledujem vozičke.user posted image

Naš star voziček ni nič kaj preveč lepo ohranjen, lupinico smp pa podaril.Ja, strehca pride pri lupinici prav zaradi sonca. Z njo je takoj malo senčke.

Si pa ogledujem voziček Peg Perego P3 Tri-Fix Modularni sistem ali nekaj podobnega 3 v enem: športni voziček, košara in lupinica. Ne znam prilepit slikce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 14:02

clock-img

rouzi

pencil-img

132

Živjo punce!
Haha, sem se mogla prav nasmejat, ko sem vidla da nisem edina s problemom hitrorastočih kil.. Žal mi čas ne dopušča da bi kaj pisala, samo pogledam nas junijčice pa trikrat tedensko ziher!
Enako je pri meni, al jem aveliko ali pa zelo malo, grejo kile noro hitro gor.. V 1. nosečnosti se nisem zredila skoraj nič, zdaj pa že 7kg (sem v 20t).  Ne vem, slabo kaže! Pa že tako imam probleme s krčnimi žilami, zadnje tri tedne me pa še v dimljah boli! včeraj me je bolelo kukr norca, nisem mogla sama prit do postelje zvečer...
ginekološko je vse bp, ne vem kaj to! Ali ima še katera take probleme? Zelo se poslabša če hodim, recimo več kot 10 minut...
Aja sej res, še enga fantka bomo imel, pa PDP imam prestavljen na 1. junij..

papa punce
Ok, moram hitro nazaj delat, pa preverim odgovore kasneje..

clock-img

15.01.2008, 14:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ja, tudi jaz si ogledujem vozičke.user posted image

Naš star voziček ni nič kaj preveč lepo ohranjen, lupinico smp pa podaril.Ja, strehca pride pri lupinici prav zaradi sonca. Z njo je takoj malo senčke.

Si pa ogledujem voziček Peg Perego P3 Tri-Fix Modularni sistem ali nekaj podobnega 3 v enem: športni voziček, košara in lupinica. Ne znam prilepit slikce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

verjetno misliš to

clock-img

15.01.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

Aja sej res, še enga fantka bomo imel, pa PDP imam prestavljen na 1. junij..

PDP imaš na moj rojstni danuser posted image

clock-img

15.01.2008, 14:10

clock-img

Anonimen

Potem sta 2 vozička v kompletu? user posted image  To je potem super. user posted image
Midva sva tudi gledala tale komplet, samo sva potem vzela kar vse v enem.user posted image

clock-img

15.01.2008, 14:12

clock-img

Anonimen

Ne, en voziček jeuser posted image . Samo na sliki je prikazan športni del, del s košaro in lupinica, ki tudi paše na voziček.

clock-img

15.01.2008, 14:14

clock-img

čbela

pencil-img

163

sam punce a ni tko da junija glih ne rabimo košare

clock-img

15.01.2008, 14:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ne, en voziček jeuser posted image . Samo na sliki je prikazan športni del, del s košaro in lupinica, ki tudi paše na voziček.

user posted image user posted image user posted image  jaz buhtel mislila,da sta 2. Upam, da moj ne bo bral tega zdaj.user posted image  Me bo po buči.user posted image

Ajme ajme. Ja no, kaj čemo. Tudi to se zgodi.

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čbela

sam punce a ni tko da junija glih ne rabimo košare

to sem jaz spraševala par dni nazaj in je res drugače ne rabimo, samo voziček mora biti pa tak, da se da naklon čisto v vodoravni položaj.

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Ja, Ninny to je ta komplet pri PP.

Še lepši mi je od Quinny-ja Dream set, ampak ne vem, kako je z lupinico. V kompletu je ni, moram še ugotoviti, če gre na voziček, če jo dokupiš.

Prav llušten komplet se mi pa zdi zudi od Chicco Trio CT 0.1 AUTO-FIX.

Lupinica, ki paše na voziček je prav fina stvar. Velikokrat se zgodi, dauser posted image  v avtu zaspi, pa moraš nekam it in ga budit user posted image .
Tako ga pa samo prestaviš....user posted image . Seveda pa ni fino, da preživi ure v lupinici, ampak tu in tam kakšen dremež pa ne škodiuser posted image user posted image user posted image .

Zato pa potrebuješ navaden globok voziček za sprehode ali športnega, na katerega lahko daš trdo košaro. Morja npr. si brez tega ne znam predstavljat in daljših sprehodov tudi ne.

Čao.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem