IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4
a ste že kaj kupile za dojenčka oziroma kdaj mislite - predvsem za opremo me zanima (npr. voziček)?
Dooobro jutro! Midva sva se ravno včeri o tem pogovarjala in bova izkoristila prihajajoče se praznike, tko da bova kar dedku mrazu pisala, kaj vse rabiva (glede opreme). Itak bo denar še prehitro kopnel, ko je treba toliko stvari nabavt, pa bova kar dedka mraza prosila, naj kaj primakne.
Glede oblekc je pa tako, da je lahko otrko ful velik in če že prej vse nakupiš, je riziko, da kupiš premajhne cunjice. Sej ne rečem - sigurno me bo premamilo in bom kakšne bodije že kupila, samo večino bom pa pomoje kupila tik pred porodom, ko se bo videlo, kako velik je naš junak.
Imen še nimava izbranih - kar nič pamentega za fantka mi ne pade na pamet. Za punčko mi je lažje zbirati, sam kaj, ko imamo lulčka
Kdaj boste pa začele v materinsko šolo hodit? Pa baje imajo v ljubljanski oprodnišnici neke komore, da ti pospešijo prekrvavitev?? Katera ve kaj o tem? Baje da vsaki nosečnici pripada ne vem koliko obiskov, pa da v visoki nosečnosti ne smeš več hoditi?
Kako je pa kaj z vašo kožo na obrazu? Imate lepo al se vam delajo mozojli? Jaz se jih kar ne morem rešiti!! Sem upala, da bom ena tistih nosečnic, ki sem jim koža ful sčisti in kar žarijo, ampak očitno bom bl pr mozoljastih
lp