writing-img

RE: Junijčice 2008

clock-img

06.12.2007, 18:49

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

hahaha chick fight user posted image

Pa ne, če rodimo skupaj se zmenimo da bomo cimre...če bomo vse normalne. Drugače pa ja....moj dragi je najbolj močen in bo vse premagu user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 18:55

clock-img

Anonimen

Samo res! Kako se bomo prepoznale? Kakšen namig?

Al se kar vprašamo: RINGARAJA???? user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2007, 18:59

clock-img

Anonimen

Aha, Mojca je ustvarjala zdej po mojih nasvetih. user posted image user posted image user posted image  

user posted image

clock-img

06.12.2007, 19:01

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Ja ja tko diskretno da ne bo kdo mislil da se nam že malo blede user posted image

Ringaraja? Ja! Ok, ti si cimra
Ringaraja? Kaj? Kdo? Ok, grem v nadstandardno user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Ja ja tko diskretno da ne bo kdo mislil da se nam že malo blede user posted image

Ringaraja? Ja! Ok, ti si cimra
Ringaraja? Kaj? Kdo? Ok, grem v nadstandardno user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa ne moreš da verjameš. user posted image

clock-img

06.12.2007, 19:03

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Ja ja Taly, sem, dober inštruktor ni kaj user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:06

clock-img

Anonimen

Ja ja Taly, sem, dober inštruktor ni kaj user posted image

To vsekakor. Ne dvomim.  user posted image

Meni pa tako zdej ena taka fina user posted image user posted image user posted image  diši.

MMMMMMMM, jo grem kar kuhat. Ko nisem bila user posted image , ni šans da jo spijem po 4 uri popoldan, ker sem potem gledala kot čuk do 3 ponoči. Zdaj pa samo mrknem. Tik tak. user posted image

clock-img

06.12.2007, 19:07

clock-img

Anonimen

petea, beyba   dober večer. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridita na čvek, da še me malo naklofamo par strani. Matr me razganja. user posted image
Jao jao. user posted image

clock-img

06.12.2007, 19:08

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Jaz pa kave sploh ne maram, bljak, že od prej...ni čudno da pol spim po 11 ur na dan user posted image user posted image

Taly ja nama se danes očitno res dogaja...kaka luna na vidiku?

No dejmo beyba in petea...a tudi vaju kaj razganja danes? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:10

clock-img

Anonimen

Kava pa meni ni zasmrdela. user posted image user posted image user posted image
V bistvu mi sploh nič ni, edino krvavice pa vse koline mi je zaluštalo. user posted image
To bi kar naprej jedla. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2007, 19:12

clock-img

Anonimen

No, pa so gledalke odšle. user posted image user posted image user posted image  
Sem misnla, da bomo kakšno rekle po žensko, pa ne bo nič. user posted image user posted image

Grem jaz kavo kuhat, pa kombekam.user posted image

clock-img

06.12.2007, 19:12

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Ok, fajn skuhaj...pa se tipkava kasneje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:15

clock-img

petea

pencil-img

5336

Ejla!
Moram najprej prebrati, kaj ste napisale vmes, ko me ni bilo na RR.  user posted image
Glede telovadbe: fino se je vključiti v kakšno nosečniško telovadbo, saj je prilagojena našim zahtevam. V LJ in MB jo organizira društvo Štorklja.

Jaz sem šla v 1. user posted image  nekje pri 11. tednih. Je super, ker se v živo pogovarjaš o vsem mogočem glede user posted image  in ostalega, kar pade udeleženkam na pamet, pa lepo postopoma nabiraš kondicijo.

Drugače lahko telovadiš v okviru redne telovadbe, izpustiš samo vaje za trebuh in ne pretiravaš pri ostalih.

Pred leti je v LJ bila ena inštruktorica tae bo-a imela skupine še v 7. mesecu. Prav lepo jo je bilo pogledati.

clock-img

06.12.2007, 19:19

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Jaz sem začela malo pazit pri hrani in mi zdaj teža stagnira. Kaka telovadba tudi ne bi škodila ja...ne vem pa koliko mi je dovoljeno. Jaz bi kar smučala pa tekla pa...

Taly si že skuhala kavo?user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:21

clock-img

Anonimen

Se kuha. Sem imela še telefon.

Zdaj bo zavrelo. user posted image Njami še bi mami. user posted image

clock-img

06.12.2007, 19:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Ejla!
Moram najprej prebrati, kaj ste napisale vmes, ko me ni bilo na RR.  user posted image
Glede telovadbe: fino se je vključiti v kakšno nosečniško telovadbo, saj je prilagojena našim zahtevam. V LJ in MB jo organizira društvo Štorklja.

Jaz sem šla v 1. user posted image  nekje pri 11. tednih. Je super, ker se v živo pogovarjaš o vsem mogočem glede user posted image  in ostalega, kar pade udeleženkam na pamet, pa lepo postopoma nabiraš kondicijo.

Drugače lahko telovadiš v okviru redne telovadbe, izpustiš samo vaje za trebuh in ne pretiravaš pri ostalih.

Pred leti je v LJ bila ena inštruktorica tae bo-a imela skupine še v 7. mesecu. Prav lepo jo je bilo pogledati.

jaz imam pa kar 2 velika sprehoda . Dopoldan s kolegico, popoldan pa s user posted image .

clock-img

06.12.2007, 19:26

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Samo zdej smo pa skoraj konkurenca Julijkam user posted image

Jaz bom tudi začela malo migat takoj ko bo vse za mano in bom končno imela malo časa. Mogoče bi si tudi jaz morala nabavit psauser posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:30

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

nyaaaaa ojla user posted image

Dej se tudi ti pridružit globokim debatam ki jih imava s Taly user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:31

clock-img

Anonimen

Samo še pokofetkam pa en klic opravim. user posted image  
Potem se pa pripravite. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2007, 19:31

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Je to grožnja? Da pobegnem preden bo prepozno user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:39

clock-img

Anonimen

Sploh nism pokapirala, da zdle čvekate. Še dobr, da si me zbudila. In kako ste? Men pa kava neki časa sploh ni pasala, zdej pa na kake 2 dni spijem eno. Pred user posted image  sm pa zihr 3 na dan. Kile?? Se ne tehtam. Iz preventive.

clock-img

06.12.2007, 19:40

clock-img

Anonimen

Kaj zdle ste pa pobegnile??

clock-img

06.12.2007, 19:41

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

mene je pa zamorilo na prvem pregledu: bummmm 58kg (prej 56) pa sem si rekla da bo treba malo pazit. Zdaj se vagam zjutraj in pazim da pojem sadje ko sem lačna in ne raznih sendvičkov in podobnih bedarij...

Pa še nekaj...kapo dol človeku ki je izumil prenosnik...ležim v postelji in čvekam z vami user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:42

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

a ne ne nya, se ne damo kar tako. Čakam da Taly izpolni svoje grožnje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

06.12.2007, 19:43

clock-img

Anonimen

mene je pa zamorilo na prvem pregledu: bummmm 58kg (prej 56) pa sem si rekla da bo treba malo pazit. Zdaj se vagam zjutraj in pazim da pojem sadje ko sem lačna in ne raznih sendvičkov in podobnih bedarij...

Pa še nekaj...kapo dol človeku ki je izumil prenosnik...ležim v postelji in čvekam z vami user posted image user posted image user posted image

Zaradi tega meni doma najedajo, ker sem kar naprej na računalniku. user posted image user posted image user posted image
Sevanje, kesala se boš, da ne boste jokali....blablabla...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem