writing-img

RE: Lesena ali steklena miza

clock-img

26.09.2007, 13:04

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Meni steklene niso všeč. Mi imamo Ikeino kovinsko, v kombinaciji z leseno, tukaj na linku si lahko pogledaš izbiro miz;

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/range/10368/10703?pageNumber=0

clock-img

26.09.2007, 15:12

clock-img

Anonimen

mi imamo stekleno, na kateri se lahko tudi divje seksa bajdovej user posted image .

Pucam jo z ajaksom po vsakem kusilu in s papirnato brisačo.

V hiši bomo pa definitivno imeli leseno, veliko za 12 osebuser posted image

clock-img

26.09.2007, 15:15

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Res zanimiva zadeva, glede na to, da se sama ukvarjam s steklo. Malo sem presenetila samo sebe, ko sem ugotovila, da to je pa dejansko edina stvari, ki je ne bi imela v steklu. Mogoče kot mali vložek v leseni mizi, kaj več pa ne. Pa imam povsod kamor se obrneš steklo, ravno študiram, kako bi izgledala steklena bana.
No pa da še razložim zakaj ne. Prstni odtisi niso problem, saj se steklo enostavno čisti, lahko pa se ga tudi tako obdela, da ni občutljivo na prstne odtise. Preverjeno imam v dn. sobi stekleno klubsko mizico, ki jo obrišem največ dvakrat na teden, pa še to zaradi občutka in ne videza.
Moti me hlad, ko se nasloniš pri nas pa večinoma sedimo in kramljamo ob jedilni mizi. Moti me zvok krožnikov, pa kozarcev, pribora...

Sem za lesuser posted image user posted image user posted image  in mali steklen unikatni vložek.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

26.09.2007, 18:39

clock-img

Anonimen

Lesena.

clock-img

27.09.2007, 10:37

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

No pa da še razložim zakaj ne. Prstni odtisi niso problem, saj se steklo enostavno čisti, lahko pa se ga tudi tako obdela, da ni občutljivo na prstne odtise. Preverjeno imam v dn. sobi stekleno klubsko mizico, ki jo obrišem največ dvakrat na teden, pa še to zaradi občutka in ne videza.
Moti me hlad, ko se nasloniš pri nas pa večinoma sedimo in kramljamo ob jedilni mizi. Moti me zvok krožnikov, pa kozarcev, pribora...

Isto .preprosto ne bi imela zaradi občutka hladu. Drugače so pa lepe.

clock-img

27.09.2007, 12:54

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Pri nas izdelujemo notranjo opremo in moram rečt,da nekatere stranke zelo gledajo(še posebej tiste z majhnimi otroki) na funkcionalnost mize.Nekateri hočejo stekleno, nekateri furnirano, nekateri pa iz ultrapasa in pa masive.Ja jaz ko imam sedaj majhnega otroka sem za začetek dala na mizo ultrapas(to je zelo trpežen material, iz umetne mase)tako da lahko naši malčki po mili volji tolčejo po mizi,drgnejo itd.potem ko bo pa večji bomo pa samo ploskev zamenjali za stekleno.Vidim pri strankah,da je nekaterim potem žal,če so na začetku dali steklo ali furnir ker so njihovi nadobudneži veselo pisali po mizi,tolkli,zbijali...in je bilo vse odrgnjeno.Samo bojiš se kaj ti bo spet ušpičil.Kako pa osemesečniku dopovedat da tega ne sme???Malo razmislite.

clock-img

28.09.2007, 21:18

clock-img

trixi

pencil-img

741

Mi smo se pa tako navadili steklene, da niti ne razmišljamo več o leseni. Jih imamo pa tri: kuhinja samo steko in kovina, jedilnica in dnevna pa kombinacija z lesom. Meni je všeč, pa popucaš en dva tri, stelex pa cunja. 

clock-img

28.09.2007, 21:27

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

leseno, da lahko dec ornk po mizi uradi, kadar je treba

clock-img

28.09.2007, 21:30

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Mi imamo stekleno mizo in smo z njo zelo zadovoljni. Je pa mulček še majhen in marsikaj se lahko še spremeniuser posted image

Cvetim...

clock-img

29.09.2007, 17:17

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Steklene mize absolutne ne maram, všeč so mi moderne masivne lesene.

Lp

clock-img

29.09.2007, 17:28

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

clock-img

29.09.2007, 17:34

clock-img

Annny

pencil-img

4837

No, najbrž sem izbirčna, ampak na tej mizi mi niso všeč noge 'na korenček' user posted image  Zgoraj široke, spodaj pa se vedno bolj ožajo.

clock-img

01.10.2007, 00:49

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Moja miza mora biti taka user posted image :

user posted image

user posted image

clock-img

02.10.2007, 23:14

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Imeli smo leseno mizo,večinoma pokrito z prtom- bila je super.V novi kuhinji smo kupili inox okvir -noge in mat steklo kaljeno za ploščo.Moti me zvok. Sliši se močno vsak kozarec ali krožnik, ki ga otroka prestavita,ropot pribora, deluje hladno. Nekaj časa sem kar špricalain brisala. Sedaj imam na mizi sete. Potem pa je umazan set in še prsti po steklu. Najraje bi dala čez prt pa ta drsi.

clock-img

03.10.2007, 23:11

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Imam stekleno mizo in res več je ne menjam za nič.Po vsakemu kosilu pobrišem z čistilom za steklo pa imam mir. ne bo več v moji hiši lesena miza.user posted image  Sigurno da zarečenega kruha se največ pojeuser posted image     

Najdojenček

clock-img

08.10.2007, 13:59

clock-img

Geja

pencil-img

374

IZVIRNO SPOROČILO: rija

lesena pa gor steklo...

na stekleni ne moreš divje seksat user posted image user posted image user posted image

Piškotka~  definitvno lesena k ste bl divji user posted image user posted image user posted image user posted image

Geja

clock-img

08.10.2007, 14:10

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Moja miza mora biti taka user posted image :

user posted image

user posted image  

Tud naša je takšna sam mal svetlejši les, pa bolj debele noge. user posted image  Pa mere -  krasne 220-100.
Sam se selimo, pa nam ne gre not user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

09.10.2007, 12:39

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Je, to pa zna biti problem..te mize so res bolj velike, težke.
Ampak meni dajejo občutek domačnostiuser posted image  Saj veš..sediš za domačo mizo in pred tabo krožnik goveje juhiceuser posted image user posted image

clock-img

09.10.2007, 13:09

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Je, to pa zna biti problem..te mize so res bolj velike, težke.
Ampak meni dajejo občutek domačnostiuser posted image  Saj veš..sediš za domačo mizo in pred tabo krožnik goveje juhiceuser posted image user posted image

user posted image  se že tolk solz spustila zarad te mize user posted image  user posted image  user posted image  zdaj pa si spet na pravo tipko prtisnila user posted image  user posted image  user posted image
Pa komaj eno leto je stara user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

09.10.2007, 19:07

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojoj boga boga, saj bo boljše!user posted image
Kaj pa, če bi jo dala mizarju, da malo spremeni dimenzije, mogoče bi potem šlo...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem