writing-img

RE: Prioritete-finančne ne čustvene

clock-img

08.10.2007, 07:56

clock-img

srki

pencil-img

9222

Trenutno mi je pomembno samo to, da kupiva nepremičnino, jo še zrihtava, kolikor bo to potrebno in da srečno zaživimo v njej. Pa seveda to, da je avto, da ga lahko obujem za zimo in poletje, da ga lahko redno servisiram, da me ne pusti na cedilu. O novem nakupu niti še ne razmišljam, še dolgo ne bova.

Kar se tiče cunj, čevljev,.....mi ni nič do tega, čisto resnično. Kupim, ko res rabim. In to že kar nekaj časa.  Postala sem pravi škrtuh zase. Pri otroku sevea ni tako. Ne dam nič na to, da moram imeti vsak mesec nekaj novega, da bi imela nov mobitel najnovejše izvedbe, da bi bi imela npr. MP3 predvajalnik, skrakta, na materialne dobrine dam čedalje manj. Samo na tiste, ki so nujne. Hrana, ja, tudi jaz kupujem npr. mercatorjeve ali tuševe izdelke, ki so nižje, do Hoferja mi še ni uspelo pridet, pa bo kar treba kmaluuser posted image , saj ni tako daleč.

Kar se mira, okolja tiče, pa isto, Karin, kot ti.

clock-img

08.10.2007, 14:29

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Meni je prioriteta živeti brez pufov.

Imava svojo opremljeno mansardo.
Imava redno plačane položnice.
Imava 2 avtomobila, ki sta starejša mapak se redno servisirata in nimava stroškov z njima razen pri tehničnih pregledih.
Imava 1x letnii dopust na morju in večkrat letni pardnevni dopust na Rogli.
Otroka imata vse-še preveč bi rekla.
Če kaj potrebujemo lahk kupimo.
Meni je prioriteta v naprej:
-menjava avtomobila
-nakup pomivalnega stroja..

clock-img

14.10.2007, 23:42

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Hja, meni je trenutno največja želja, da s čim manj problemi postavimo hišouser posted image

Drugih ne vem kakšnih finančnih prioritet nimam, ker se s temi vprašanji niti ne ukvarjamuser posted image
Rada vozim varen avto in si privoščim kaki dve lepi potovanji na leto, to je to od 'razkošja'.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem