writing-img

RE: M ne pričakujemo novembra!!

clock-img

23.11.2007, 17:42

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Aja, pa jaz ravno ta mesec nisem imela NOBENIH očitnih znakov pa sem zagledala user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 17:44

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Torej upanje ostaja še ta mesec. A tebe Erin ni nič bolel? A je tko kot da ni nič?

pa pa

clock-img

23.11.2007, 17:55

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Ja me in sicer imam podobne krče kot preden dobiš M, krči so se pa začeli že v nedeljo, se pravi 4 dni prej in sem si rekla: no  pa spet ne bo nič...pa sem se mal zmotila, na srečouser posted image

Je upanje itak da je, dokler se ne ulije je!user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 18:45

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

uau, lepe novičke, čestitam flower!!! Čim lepšouser posted image !

clock-img

23.11.2007, 18:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.11.2007, 18:50

clock-img

Erin

pencil-img

7060

midva tud nisva velikokrat ta mesec pa je vseeno uspelouser posted image
Veš kaj, pojdi jutri v lekarno kupi CB in ponovi test. Jaz mu najbolj verjamem, šele ta me je prepričal da sem noseča.
Drugač pa...itak da si user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 19:39

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

naty - navijam zate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.11.2007, 19:44

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Erin mene je par dni mal špikal v spodnjem delu trebuha, pa sem tudi misnila da bom že dobila, pa ni blo nič. Zdej me pa ne špika dva dni nč. user posted image  smo tko tko, ne vem pa če v pravem času user posted image

pa pa

clock-img

23.11.2007, 19:46

clock-img

naty13

pencil-img

2980

33 kako je pa pri tebi, a tud pričakujete

pa pa

clock-img

23.11.2007, 19:46

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Naty- jutri zjutraj hitro po testek, pa CB kupi (res da stane okol 8 € ampak se splača), da bo konec dvomov user posted image Me navijamoooooooooooooouser posted image

clock-img

23.11.2007, 19:55

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Ja bom šla po testek sam ga bom šele v nedeljo lahko nardila da bo res tisti jutranji. Sej bi rada zvedla, ampak minus me potolče user posted image user posted image user posted image . Vsak mesec sem mislila da zdaj pa je ko me je špikal, pa ni blo ničuser posted image . Zdej me pa še špika ne. Drugač bo pa moj user posted image  v sredo star eno leto. Rabi družbouser posted image user posted image

pa pa

clock-img

23.11.2007, 20:01

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Naty13 - boš vidla, da se bo + prikazal Ti pa že tolk zamuja, da kaj drugega že skoraj ne more bit.

clock-img

23.11.2007, 20:02

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Držim pesti da tvoj sine kmalu dobi bratca ali sestrico.
Glede testa pa..jaz sem ga delala popoldne pa mi je vseeno pokazal +, itak pa na CB piše da ga lohka delaš s katerimkoli urinom(jutranji, večerni,..). Ti samo pogumno. Vsaj vedela boš, veseliti se ali v nove boje. Oki?
Good luck girl!

clock-img

23.11.2007, 20:04

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Erin, kakšni so kaj občutki po teh par dneh? Si že popolnoma dojela, al se še malo privajaš?

clock-img

23.11.2007, 20:05

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Gajka jest mam ful neredne M. Poleti nisem mela 2,5 meseca pol sem dobila, pa spet 1,5 meseca ne, zdej pa tud čakam. Ja erin jest sem v prvo tud CB sredi popoldneva naredila pa je v sekundi bil močan plusek.

pa pa

clock-img

23.11.2007, 20:08

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Hej Erin... dojela verjetno že si, a ne? Jst pa še kr ne, da nas "zapuščaš"... res, se vsak dan sprašujem, katera nas bo pa zdej zasipavala z infoti, pa tok pozitivne energije... pa... infoti o slončkanju...pa bla bla... he he he še zdej se nasmejim tistmu dogodku, ko smo te za hrbtom "šinfale", pa moja izjava o seksualni manijakici... hi hi hi user posted image
Hmmmm, kaj mama je že zvedela? To le sporoči kako je potekalouser posted image

clock-img

23.11.2007, 20:09

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Dojela? user posted image Mislim da še vedno ne user posted image ... mam kar občutek da sanjam hihi...sem pa vsa blažena to pa itak. Še vedno me špika v trebuhu, mal mi je že slabo na čase za kake tri minute ampak se bom vsemu privadila. Vse za našo pikco.
Hvala ker še vedno mislite name...
Z vami bom vztrajala do konca novembra da zaključim seznam potem pa vas bom  le še brala in oblubim vsake tolko takoj ko bom mela čas pokomntirala...amapak bodite mi pridne in veselo slončkajte da vas bom vzela s seboj če ne bom hudauser posted image

clock-img

23.11.2007, 20:12

clock-img

Erin

pencil-img

7060

U LuNa takrat sem se pa tolk nasmejala ko ste me opravljale...mi je bilo kar nerodno...ja lepe čase sem preživela z vami...u pišuka sedaj ko to pišem mi kar solzne učke ratujejo...user posted image pejte z mano pliiiiiiiiiiis...jest vas hočem ob sebi... kaj pa če jest svojo nosečnost kar tukaj dajem skoz ne tam??user posted image

Ej mami še ni izvedela...dej prosim en očenaš zame zmoli da bo vse uredu, jaz bm šla pa tankat polno da če slučajno ob novici pop**** da mam dost gasa za beguser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 20:12

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Ja erin upam da te tam gor kdo posluša. jest grem z veseljem s tabo v avgust user posted image user posted image user posted image . In kaj je tvoj dragi rekel ko si mu povedala za user posted image ? Jest mu zelo s težkim srcem povem za vsak minusekuser posted image user posted image . Erin kok vas pa je avgustovk008?

pa pa

clock-img

23.11.2007, 20:13

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ja bom šla po testek sam ga bom šele v nedeljo lahko nardila da bo res tisti jutranji. Sej bi rada zvedla, ampak minus me potolče user posted image user posted image user posted image . Vsak mesec sem mislila da zdaj pa je ko me je špikal, pa ni blo ničuser posted image . Zdej me pa še špika ne. Drugač bo pa moj user posted image  v sredo star eno leto. Rabi družbouser posted image user posted image

Seveda bo dobil družbo, le slabih devet mesecev bo še moral počakati, da prijoka na svet,...

Ninica04, Shelly, Rebeca in Flower - ISKRENE ČESTITKE!!! ostale se bomo hitro pridružile

clock-img

23.11.2007, 20:15

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Polaris a ti upaš da boš šla k avgustovkam008? a  je ta mesec ne pričakuješ, a si že pri decemberkah?

pa pa

clock-img

23.11.2007, 20:16

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Naty - žal mi nič ne pričakujemo. In danes se me je lotila tista huda bolečina, ki kar ne popusti. Ni upanja, ni svetle točke. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.11.2007, 20:18

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Saj me očitno kar poslušajo ...sem vas že priporočila, brez skrbiuser posted image

Moj dragi...malce je še v šoku, mislim da ni pričakoval da nama bo tokrat uspelo,ampak se mu že smeji.
V avgustu sva pa zaenkrat šele 2, saj se je šele začelo....tiste ki smo mele od 25 oktobra zadnjo M naprej pašemo tja... se bomo že nabrale brez skrbi...VAS ČAKAM!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 20:20

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Kerga G pa imaš če ni skrivnost? Pregled maš pa 5.12. a ne? In kaj misliš da je tvoja pikica user posted image  ali user posted image ?

pa pa

clock-img

23.11.2007, 20:22

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ej mami še ni izvedela...dej prosim en očenaš zame zmoli da bo vse uredu, jaz bm šla pa tankat polno da če slučajno ob novici pop**** da mam dost gasa za beguser posted image user posted image user posted image

Joj.... erin... a tvoj bi lahk dal oglas: menjam zmaj za zmaj (taščo za baterije)user posted image ... ehhhhhhhhh...sej si pa že dost stara, al ne?!user posted image  Veš ka, bolš ko da greš tankat je, da se naučiš nudit prvo pomoč ob kapi... to bo po moje prej, ko pa ****is user posted image ....
A lohk še kej druzga delam, ko da molim?user posted image  To mi ne gre prevč od rok... in ust...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem