writing-img

RE: IVF-ICSI oktober / november

clock-img

01.12.2007, 18:03

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Aja Daisy, Reško ob sredah popoldne ne dela v ordinaciji. Sam sestre so pa vseeno tam.

clock-img

01.12.2007, 18:06

clock-img

Abra

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Abra, nazadnje, ko sem bila tam, sem se zaklela, da bom memorirala njegov delovni čas, evo pa sem spet pozabila. Ker se mi zdi, da ne dela vsak dan do šestih.

A sestre so tam ne glede na delovni čas?

Reš dela v pon., tor. in četrtek popoldne + vsak dan jutranji uz. Sestre so pa dopoldne in popoldne, ker furajo več ambulant naenkrat. Delajo tam še nuhalne svetline, pa 3D uz, pa najbrž še kaj. Je kar neki ginekologov, ki tam dela. Sem enkrat na mizi vidla, da so mele par zvezkov za NS, za vsakega zdravnika posebej. Sem tudi bla tam enkrat, ko Reš ni delal, da so mi do konca izpisale en recept, ki mi ga je na nedeljo napisal. Mi je še reku, da lahko pridem kadarkoli, ker so sestre skoz tam.

clock-img

01.12.2007, 18:07

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Pikovit, jaz bi takole naredila. Če z obojim začneš drugi dan, ga ne bi nič klicala, ampak bi šla kar tja drugi dan user posted image . Če morš pa s suprefactom prej začet, pol ga pa pokliči, da ti pove, na kateri dan ciklusa. Lahko mu pa tud na  info@neplodnost.com pišeš, jaz sem mu že enkrat, pa je odgovoril. Čeprav mislim, da ima tud svojega, čeprav ne vem točno kakšen je. Mislim da primoz.res@neplodnost.com Ne najdem več vizitke user posted image

Pazi, da tvojmu vratu ne prerežeš. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

01.12.2007, 18:08

clock-img

Abra

pencil-img

2567

No, pa me je Sayuri prehitela user posted image user posted image user posted image
me malo hecaš, pa kje vidiš, da mam polno energije. Sem mogla med kosilom mal ležat user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:10

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

me malo hecaš, pa kje vidiš, da mam polno energije. Sem mogla med kosilom mal ležat user posted image user posted image user posted image

Kar se čvekanja tiče....user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:11

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Hvala za odgovore. Tega pa nisem vedela.

Sayuri, ja saj sem danes rekla, da narava že ve kaj dela in da točno ve, da mene težkega žurerja ne sme na suhem pustit v decembru. user posted image user posted image user posted image

Linda, po moje je bolje, da se sprazni, kot pa da se ne. Sicer pa, saj so tud sestre rekle dva dni prej. Upam, da ti bo še katera druga vedela več povedat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

01.12.2007, 18:12

clock-img

Anonimen

Punce mene pa zanima ali tiste, ki jemljete Progesteron vaginalno tudi peče spodaj? Mene ene pol ure po tistem, ko dam zdravilo noter začne peči okrog tamale user posted image .
Večkrat na dan se splahnem s čisto vodo, da malo ublažim.Sinoči me je tako peklo, da sem dala na vložek jogurt, da je malo pohladilo.

clock-img

01.12.2007, 18:12

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Linda, jaz sem imela punkcijo v nedeljo ob 8h, pa sva user posted image  v petek zvečer. Se pravi..en dan in pol. Pa je bilo veliko izbire med plavalčki. user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:13

clock-img

Abra

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Kar se čvekanja tiče....user posted image user posted image user posted image

ah, to danes ni nč, včeri sem bla pa bolj navita user posted image user posted image sej mogoče še bom, moj čas še prihaja user posted image user posted image

Linda25 če bo 5 dni stara sperma bo tut uredu user posted image , sicer pa par ur gor al dol, ne bo bistvene spremembe, tam pa tu noben ne bo vedu

clock-img

01.12.2007, 18:13

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

kind lady mene nič ne peče. Le tisti vonj je tko ogaben, ko ven priteče....user posted image  Da nisi kakšnega vnetja fasala?

clock-img

01.12.2007, 18:14

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Men se je pa danes nekaj groznega zgodilo.Sem kupila majivo v Espritu in ko sem jo doma zlagala sem jo pritisnila na sekundno lepilo.A katera ve kako se to odstrani ali jo lahko kar v koš vržem.
Dejzi zakaj pa te zanima kdaj Reš dela?

clock-img

01.12.2007, 18:15

clock-img

Anonimen

Upam, da ni vnetje, ker peče samo po zdravilu.Mogoče si ga ne porinem dovolj globoko user posted image pa potem steče ven in peče.Smrdi pa pri meni nič user posted image ali pa ne voham.

clock-img

01.12.2007, 18:15

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Mene tud po prometriumu še ni peklo, mam pa drugače vnetja kar pogosto. Se mi zdi, da celo blagodejno vpliva.

clock-img

01.12.2007, 18:16

clock-img

Abra

pencil-img

2567

kind lady, kaj pa imaš, prometrium ali utrogestan? mene nč ne peče. Če imaš prometrum, bom šla v navodila prebrat, kaj kej tam pravijo

clock-img

clock-img

Stormy

pencil-img

57

Ok punce, hvala za odgovore. Bom še videla, no.

Kajsica, kaj si mislila s tem " imaš zs". ZS?

clock-img

clock-img

Anonimen

Utrogestan imam, pa saj to je isto a ne?

clock-img

01.12.2007, 18:17

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Hvala za odgovore. me je že zaskrbelo. Ker mi je sestra rekla, da naj se danes sprazni, sam nisem vedela, ali bo zvečer prepozno.

LP

clock-img

01.12.2007, 18:18

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Dejzi zakaj pa te zanima kdaj Reš dela?

Una na genetiki rabi spermiogram, pa je Reško reku, naj naš kar sestro pokliče, da mu ga bodo poslali. Ker sta se takrat pri drugem spermiogramu oba moška, Reš in naš, strinjala, da je papir čisto brezvezen, mene pa itak noben ni hotu poslušat. Kot ponavadi. user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:18

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Hvala za odgovore. me je že zaskrbelo. Ker mi je sestra rekla, da naj se danes sprazni, sam nisem vedela, ali bo zvečer prepozno.

LP

KAr takoj hop v akcijo user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:19

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

KAr takoj hop v akcijo

Ni ga še doma!!!!!user posted image user posted image user posted image

Se pardoniram, ampak to je bila pa taka iztočnica, da se nisem mogla zadržat.user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:20

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Oboje je progesteron, ne vem pa, če ni utrogestan sintetični kot dabroston. Poglej med stranske učinke. Mogopče bi pa še s prometriumom poskusla.
Ma sej ti ga zdaj že dolgo jemlješ, saj si tik pred testom. To bo kak nosečniški znak user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:22

clock-img

T1979

pencil-img

824

Stormy, upam, da sem res na dobri poti. Hvala ti za spodbudne besede.user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:22

clock-img

Anonimen

Ja nosečniški znak user posted image  ampak zgaga me daje, tako, da ne vem, ali je od Estrofema ali sem srečka user posted image
Pa tečna sem kot user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:23

clock-img

Abra

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

KAr takoj hop v akcijo

Ni ga še doma!!!!!user posted image user posted image user posted image

Se pardoniram, ampak to je bila pa taka iztočnica, da se nisem mogla zadržat.user posted image user posted image user posted image

Smo čist vse na istem, čeprav bo baje pri nas do testa spet kar suša. user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 18:24

clock-img

Abra

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ja nosečniški znak user posted image  ampak zgaga me daje, tako, da ne vem, ali je od Estrofema ali sem srečka user posted image
Pa tečna sem kot user posted image

Mene ni prejšnji mesec, ko sem jedla estrofem, nč zgaga dajala tko da si user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem