Linda, očitno foliklčki res dobijo turbo pogon šele po 8. dnevu
. Sicer bom pa stara počasi že 35, si nekje spraševala.
Amelia, 11 celic in ET v petek - pa ti si kraljična
. In tudi tvoj prvi UZ je bil bolj slab kot moj, in potem tole - si mi vlila kup upanja
. In super, da te ni bolelo. Si dobila kakšno injekcijo ali sama kaj vzela?
Konina, očitno ima tudi pirček zasluge pri vsem skupaj. Imam v košari že 4 prazne steklenice za v trgovino vrnit
. Sem se že okusa navadila, mi že preveč zanič ni več. Sem ga prejle že kar polovičko po kosilu popila
. Tebi pa plusek ne uide, boš videla
.
T1979, ti si kar želi močno
, ker močne želje se uresničijo
.
Blanč, si se ti tudi že v kakšnem postopku s pivom nalivala
?
Lejla, hvala za stisnjene pestke
. Seveda pa po moji poti, kar se piva tiče, ko boš v postopku
. Bomo počasi največje odjemalke Uniona/Laškega postale. Bomo še prehitele nogometne navijače
.
Abra, pa kaj ste s pikicama skoraj do kosila spale, zaspanke
? Pri Karmen sem bila pa jaz zdaj tudi petič. Ma, na dva dni hodim, ker me pomirja. Reša imam pa jaz čisto mičkeno rada, četudi me je zadnjič v slabo voljo spravil
. No, ne bi bil pa on, če ne bi danes, ko sem se šla na stol pri njegovi pisalni mizi obuvat, rekel, ja, kaj pa mečkate tam, pridite, no, sem - pa vem, da še ni imel injekcije pripravljene
. In potem sem čevlje samo nataknila in odštorkljala tja, ne da bi peto čisto notri porinila
.
Ja, koliko je pa potem seme staro, če šele ob 11-h ali 12-h delajo inseminacije?? Mi je pa Karmen danes rekla, da embriolog vidi ali oplodi celico s pozitivnim ali negativnim spermijčkem (punčko ali fantkom) - sem včeraj razmišljala, da če se npr. 4 celice oplodijo in vstaviš dve in da pač Žan ali Čedo izbereta dva izmed štirih in nikoli ne veš, kakšna bi bila pa tista preostala dva zarodka. No, razen če greš čez kakšni dve leti še po preostala zamrznjenčka
. Čeprav je Karmen hitro dodala, da ni precej verjetno, da bi bili kar vsi štirje tako dobri, da bi se obdržali.
Sem pa danes videla njenega Jana, se mi je tako lepo nasmehnil, da me je kar stisnilo v trebuhu. Ko pomisliš, koliko truda je bilo vloženega v to, da on zdaj obstaja
. Ni kaj, imele bomo res ročno izdelane otroke
. In Jan je zamrznjenček, hodila je pa Karmen takrat v MB, Reš ji je tukaj le UZ-je delal, da se ji ni bilo treba ves čas tja voziti.
Pa še to, sem še enkrat vprašala: ženska naj bi bila najbolj plodna v prvih treh mesecih od svojega rojstva in do svojega spočetka. Jaz, npr., ki sem rojena februarja, torej februarja, marca, aprila, potem pa še maja, junija in julija, ker sem bila maja narejena
.