Živjo punce
vidim da ste pridno razmišljale kako in kaj zdravo kuhati.Men je pa dons tolk cukr padu da sem si šla za po kosilu pečt palačinke in to polnozrnate.Moram rečt da so bile zelo okusne.
Sayuri sem včeraj gledala Ironmana live on webcam to so pa frajerji.Čisti norci.Pol pa vidiš še ženske vmes in dol padš.Res so svetovni.Svaka čast tvojmu bratu.In čestitke za zelo dobro doseženo mesto.
Ko smo bili prej pri hrani in kvaliteti vam lahko napišem kateri aditivi so najbolj tvegani in povzročajo raka ali podobne bolezni:
E 102,122,127,131,142,150,151,153,154,171,173
E 210,220,223,232,249,250,284,285,
E 310,311,312,320,321,308
E 407,472,473
E 512,553
E 620,621,622,626
E 942,950,951,952,954
E 1440
Pa še nekaj
- problemi z črevesejem E 220,221,232,224
- uničuje vitamin B12 E22o
-problem z prebavo E 338,339,340,341,450,461,463,465,466 v pakiranih sladoledih E 407
-kožna obolenja E 230,231,232,233
- povišuje holesterol E 311,312
- vnetje ustne votline E 330 NAJNEVARNEJŠI (RAK) najdemo ga v zenfu,nekateri siri,nekatere brezalkoholne pijače,schweppes,meso rakov,gobe v konzervi.
E 123,110 gumijasti bonboni,čokoladni bonboni Treets,Haribo,Smarties,puding z smetno v plastičnih posodicah,zamrznjene ribe Iglo,topljeni siri za mazanje,gotove omake za kuhanje.
To je bilo nekaj na kratko