IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija
Mlinčka,kje se pa ti skrivaš'Včeraj sem videla,da si na netu pa se nam nisi javila.
Evo mene,
Mojca!
Veš jaz sem tak patron, da si moram prou cajt vzet, da kej napišem; če nisem čist pri stvari, se raje ne lotim. Berem pa prav vsaki ljubi dan. Razen zdejle par dni, ko me ni bilo, kot je
Dejzica že pojasnila. Spraševala si me, kaj kej pri meni dogaja. Jah, tkole je. Počasi zbiram raznorazne izvide, pravzaprav morava samo še kri oba dat za spolno prenosljive bolezni. Sicer pa čakam na november. Kot sem že omenila, mi jo pri vsej stvari lahko zagode M, ki lahko da pride novembra, lahko pa tudi ne. Ampak sva z mojim osebnim ginekologom naredila načrt, da pridem v začetku novembra na UZ, kjer bo prečekiral, kaj dogaja in če bo opaziti, da se sluznica ne debeli dovolj hitro, torej da M še dolgo ne misli biti, mi bo dal nekaj za sprožitev. Drugače pa moram priznati, da se me vse skupaj še niti ni dotaknilo kaj dosti. Ne tuhtam kej preveč in tudi ni neke evforije. Vsekakor to še pride.
Mandarinca kar
takole pozitivno naprej, ja! Kaj drugega kot čakat itak ne moreš, je pa vsekakor bolje, da si ta čas nasmejana in pozitivna kot pa da se sekiraš in vznemirjaš. Vse je mogoče!
Bojana (Žani4) tebi pa

! Da bi šlo vse kot po maslu!
Vsem ostalim pa prav tako lepe želje, izkoristite vsak dan posebej maksimalno!
(He he, tole od nekoga, ki se po šihtu zapopa za računalnik

, pred TV
ali pa gre na pir

...).