o lalala
me 5 dni ni na RR pa napišete toliko, da 1 uro rabim, da vas prečekiram, uf,
ni kaj , pridno ste se fočkale.
Preden vse pozdravim, samo toliko, da povem, da sem bila v torek pri našem atu Rešu, ki začuda ni imel guže in si je celo vzel blazno veliko časa za naju, res, prav človeški je izpadel in mi je čedalje bolj všeč.
Moje/Najino zdravstevno stanje: od torka sem na promitrenu, danes ne več, jutri v ponedeljek, grem pa k njemu na prvo uro špikanja :) komaj čakam. Bom poročala, kako in kaj. Še ne vem , kdaj naj grem, ker mi je reku od 12 -18 ure Kaj svetujete??Kdaj se je najbolje začet špikat?
DaisyE - ja meni se tudi zdi, da ima Reško še kar dosti koncesij, kr nama je reku, kar pridita, bomo kar takoj štartal, ker imata napotnice, pa ne bo nič za plačat , se mi je kar mal kamen odvalil, ker sem nekje prebrala, da je pri Reškotu, prva runda za plačat
Amelina - hvala za navijanje, ko se boš ti špikala, bomo pa me zate , za zihr
rebeca - ti pa si res kraljica za 10 jajčk , uf
, no za bolečo punkcijo tudi, glede vaginalnega promitrena - progesterona: ja jaz mal poležim, si jo pa drugače kar globoko vstavim, da pač takoj ven ne izteče. sem pa tudi jaz imela na 12 ur, tako kot ti,ampak sem zvečer vedno nekak kasneje dajala kot bi jo mogla
upam, da ni bilo to preveč narobe. drugače pa čestitam novi nosecki, drzim pesti zate in se mi zdi, da ti bosta ratala kar
kostanj - zate pa en velik objem, jaz navijam zate
abra - upam,da bo to špikanja nekak za prežvet, že kar cilj vidim , najmanj dva
, se hecam. Itak najbrz nobena ne uziva v tej špikariji. Mimogrede, ali se moramo zjutraj ali zvecer spikat? Upam, da ne pred sluzbo, ker pol bom morala še pol ure prej ustat :) No pa saj mi bo Ata Reš jutr vse lepo razložu, razen če ne bo gužve
Abra - joj pa saj ti si ze nosečka - bravo , cestitam, ja ata resko pa res preseneca
Žani4 - bravo, bravo
špela12 - ko sem jaz reškota vprašala, ali je pametno, da kaj bolniške vzamem po teh posegih ali pa da morda vsaj v sluzbi napovem odsotnost (dopust), je bil full proti: samo nič ne v sluzbi govort, ker nihče ne mara žensk ki bi rade zanosile, sploh pa ne takih , ki imajo s tem težave. Saj lahko vas pa naslednji dan zob boli, pa doma ostanete. Res nic ne komlicirat, vi samo čist normalno naprej živite....blabla bla...-me zanima, če kakšne listke reško piše? mogoče pa drži, ker je napisala Pikica26, drugače pa itak se mi zdi, da si sedaj nosečka, drzim pesti zate :)
sayuri - no jaz grem jutri po tvojih korakih - k reškotu po inekcije, sam upam, da ne bo težil, da naj si hitr inekcijo zapičm
grem pa sama, brez mojga, ker nima časa...a je to pametno..., sem pa malopozna z idejami za vikend, ampak jaz sem bolj za morske varante pozimi, ker je bolj toplo :)
maja24 - jaz navijam zate, sam čim maj se s tem ubadaj, pa misli pozitivne in vesele misli, se mi zdi, da to full pomaga
šemalo - držim pesti zate, saj 2.11. bo kmal tle
cukica -
, fajn sta se odločla, vidim, da si pozitvka, ker si se tako fajn in hitro pobrala
soncek75- navijam za sredo - jupi
dajamaja -
- srčkov nisi prepovedala, mislim nate
reni 70
- ja jaz mislim,. da 4 rundo bo pa res šlo
goldy -to so pa supre novičke, take rabimo
Goya - zivjo
M.L.B.K.- dobrodošla
Martinščica - ja bravo, pa saj ti si naša nova nosečka, bravo, jupi