je reku, da so nekaj zamrznjevali

PA TA JE NEVERJETEN!!!
Jaz ga že prav pogrešam.
Ja, mi smo tud neki zmrzovali. Pa ne vem al je bil stročji fižol al govedina.

Mislim, Reško ga pa pihne.
Dajčimajči jaz bi ti z veseljem ponudila pivo, pa ne smem, ker si na čakanju. Ampak specialno zate ...

Privošči si. Higiensko neoporečno. Ko smo glih pri futru... Povej kako si se lotila mišek diete? Čimbolj konkretno. Ne zanima samo mene. Jaz sem si kupla mandarine in polnozrnate testenine. Počasi preurejam našo omaro, vmesni čas pa žrem vse možno sranje in pijem pivo. Ampak sem danes ugotovila, da ima svetlo pivo nizek glikemični indeks in je med priporočenimi živili. Je pisalo v reklami od Spara.
GoYa kako deca? Sem zasledila, da sta kar dva. To bo lušno pri bajti.
Tosjek ljubavi. Ker mesec si? Sem pozabla štet. Nekje proti pol? Kaj dela mala tosja? Kaj dela mami. Kako so pregledi? Aha sem že našla. 13 in 4 dni. Superca.
Sonček pazi da ne bo malčkom zmanjkalo placa.
Vidite, kolk sem naklamfala. In to že drugič dons. Seveda. To je zato, ker nikamor ne grem in zato, ker je naš prikovan na TV in sploh ne registrira kaj delam (drugače skoz špega, mene pa to nervira).
Napišite kaj... Še preden bo konc hokeja.
Aja pa čestike vsem, ki ste v akciji. Vidim, da mate masovno produkcijo jajc. Pridne koke. To je ziher od pira. Na zdravje
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 7.10.2007 19:20:15 >