writing-img

RE: Zaradi podalšanja porodniške-vrtec izsiljuje!

clock-img

07.10.2007, 09:34

clock-img

Vesna

pencil-img

499

pri nas v ng  je tudi ena na podaljšanem porodniškeme in je ta malo v vvrtcu na uvajanju,ker gre delat januarja.tako da to se da.tajataja te pa razumem,in jaz bi tudi raje bila z otroci kot da so v vrtcu,sploh če maš možnost vsaj še kak mesec,če je doma 5 otrok imajo družbo že doma.
srečno

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

clock-img

08.10.2007, 08:55

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Kaj pa možnost dela za 4 ure od marca do septembra? Za 4 ure tudi ni tako težko dobiti dobrega privat varstva.

Kje se dobi takšna služba? Jaz zamenjam. user posted image

clock-img

08.10.2007, 09:32

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Mogoče bi bilo treba v kakšen pravilnik od vrtca pogledat ali kaj podobnega. Se spomnim, da je bivša soseda (sicer pred 3 leti) ravno tako dobila podaljšano porodniško za svoja dvojčka in je pač dala otroka 3 mesece kasneje v vrtec. Kako je to uredila, nimam pojma, vendar je meni logično, da jo čakajo, saj ni njena "krivda", da je dobila podaljšano.user posted image

clock-img

08.10.2007, 15:14

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

v vrtcu se da vse zmenit, če ni gužve. če pa živiš v občini, kjer je več otrok, kot pa prostih mest, pa se dobrota konča. takrat se ugodnosti hitro zmanjšajo.
potem ne obstajajo rezervacije, ni čakanja do želenega meseca itd.

upam, da boste dobro uredili

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem