cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Prvi pregled pri ginekologu

clock-img

17.10.2007, 10:38

clock-img

Bingica

pencil-img

37

Evo, vrnila sem se jaz iz pregleda.
Uf, me je bilo tako strah. Na zacetku je ginekolog kar nekaj cudno gledala, potem pa vseeno povedal, da je za 1x vse ok, da je vrecka na pravem mestu in da se utripki cutijo. Ponovno sem narocen 21.11.
Upam, da bo narava poskrbela, da bo vse ok in da mi ne bo vzela pikice.

Zdaj me zanima sledece. Moj ultrazvok je pokazal, da je G.A.: 5w2d in da je vrecka velika 1,74 cm. Vse stima in se klapa z datumi.

A ima mogoce se katera kaksno slikco iz tako zgodnjega pregleda?
Bi lahko pogledale kaksna je bila vasa velikost vrecke v 5 tednu?

Jaz na slikci vidim le majhen krogec, pikico.

Ampak, ce je ginekolg rekel, da je vse ok, potem verjetno je.

Panika, saj veste...

clock-img

17.10.2007, 11:10

clock-img

narava

pencil-img

789

Pozdravljene.

Ker se bliza tudi moj prvi pregled in je treba v sluzbi "frej" ure rezervirat, me zanima koliko  casa cca traja prvi pregled?

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

clock-img

17.10.2007, 12:23

clock-img

Bingica

pencil-img

37

Odvisno v katerem tednu si.
Mene je samo z vaginalnim ultrazvokom pogledala in povedal par stvari in to je bilo to. Cca 15-20 min.

clock-img

17.10.2007, 12:46

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ker se bliza tudi moj prvi pregled in je treba v sluzbi "frej" ure rezervirat, me zanima koliko casa cca traja

Odvisno če takoj prideš na vrsto. Jaz imam vedno uro, a nikoli ni točno ker se pri določenih zaplete in traja dalj časa. Ponavadi čakam dalj časa kot traja cel pregled. Kaj moreš.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

18.10.2007, 11:17

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Ola!
jaz sem v 7t nosecnosti in pregled imam sele naslednji teden. Me pa neki zanima. Imam mocne bolecine v spodnjem delu trebuha. krvavitve do zdaj se nisem opazila,ampak me skrbi, saj sva se z mozekom zelooo dolgo matrala, da sva zanosila. Zato sem malce panicna. A se katero boli?

clock-img

18.10.2007, 13:47

clock-img

Leiah

pencil-img

217

No jaz sem bila na prvem pregledu, ko sem bila v 4w2d (samo pomoje je bil kak teden več) in je bila GA velika 1,19 cm tako, da mislim da je pri tebi vse ok. Jaz sem imela nato pregled čez en mesec in po velikosti ploda naj bi bila v 10 tednu, zato si mislim, da prvi pregled ni bil v 4 tednu :) Važno da je vse vredu!

Lp

clock-img

18.10.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

A mi lahko katera pomaga, ker mam slikco z uz, pa ne najdem teh podatkov.

Desno spodaj je 5/1/3, 55/76, 2.1 cm; na slikci fetal growth(campbell), crl 7.4 mm.

Rekel mi je le, da je zaenkrat vse ok.

clock-img

18.10.2007, 23:40

clock-img

Bingica

pencil-img

37

Nya, ce je zdravnik rekel, da je vse ok, potem je.
Verjemi, da ce bi bilo kaj narobe bi ti ziher povedal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem