writing-img

RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem

clock-img

13.10.2007, 23:04

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

ojoj za tak kalenje nočnega miru pa res ne rabiš bit v študentske,čeprav se tm verjetno dogaja svašta user posted image .....jst mama podobno zgodbo ko sva bila z mojim na morju!sva bila v hotelu,odprta vrata za na balkon,se zbudiva sredi noči,se slišjo grozni zvoki,k bi enga iz kože dajal!user posted image  jah itak jst ferbec grem gledat in poslušat na balkon za zvokom user posted image  ja zvoki vse močnejši in moje leve strani,jah no pa poglejmo kaj druzga kot nagnila sm se čez balkon,in zarad ferbca skor čez padla,zagledam dečvo in gospoda k sta se sadomazo ngavla pri prižgani luči.....je vse skup zgledal približno tako kot da bi izganjala hudiča drug iz druzga!user posted image user posted image  ja kaj naj rečem enim pač dela seksualna domišlija!
sm misla da se bom poscala od smeha,ja jasno sm poklicala mojga naj gre na ogled spektakla,pa me je sprva nahrulu kva se grem,da ju nej pustim primiru,no pol ga je pa le ferbec premamu,da je šel tut on mal poferbcat....user posted image
.....no navk te zgodbe je bil,da sm bila kaznovana za ferbcanje in sm jih fasal...user posted image

tako da tanikaa in vse tiste k še niste poročene,se splača bit!user posted image ....a vidte kakašna kazen vas pol lahk doleti...user posted image

clock-img

19.10.2007, 19:54

clock-img

mimigirl

pencil-img

22

UUUUUUUU, koliko jih bom pa še jaz fasala, ker že 10 let neporočena spim zravem moškega. Sedaj pa še otroka imam z njimuser posted image - po nesreči sem ponoči padla na njega ali on na mene????

clock-img

19.10.2007, 19:59

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: mimigirl

UUUUUUUU, koliko jih bom pa še jaz fasala, ker že 10 let neporočena spim zravem moškega. Sedaj pa še otroka imam z njimuser posted image - po nesreči sem ponoči padla na njega ali on na mene????

Sva na istemuser posted image .

Fajn tema ja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem